Win een Inventum kookplaat + pannen

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 mei t/m 30 juni 2020 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een Inventum inductiekookplaat + 2 pannen t.w.v. € 350

Waarde van de prijs:

€ 350

Met deze kookset wordt uitgebreid koken wel heel aangenaam: plaats de inductiekookplaat waar je maar wil en maak de lekkerste gerechten in de bijpassende pannen.

De kookset bestaat uit een Inventum inductiekookplaat en 2 Greenpan pannen: een grillpan en een hapjespan. Zo’n extra kookplaat is ideaal, omdat je hem overal neer kunt zetten. In je keuken als je kookt voor een grote groepen vrienden of familie, of bijvoorbeeld in de tuin, op het balkon of als kookstel op vakantie.

Inventum inductiekookplaat
De Inventum VKI6010ZIL is een vrijstaande inductiekookplaat met 4 kookzones. Met de tiptoetsen kies je snel het juiste vermogen, met keuze uit maar liefst 9 standen. De zones herkennen wanneer de pan op de plaat staan, zodat je niet onnodig energie verbruikt als je de pan van de plaat haalt. De kookplaat werkt op een normale stekker. 

Greenpan grillpan & Greenpan hapjespan
De pannen hebben allebei een Thermolon laagje, een anti-aanbaklaag die 100% PTFE- en PFOA-vrij is. Door de dikke, vlakke bodem wordt de warmte goed verdeeld over de pan en bak je gerechten perfect bruin en gaar. De handvatten worden niet heet, waardoor de pan zelfs in de oven kan.

En kan je niet wachten? De pannen kunnen ook bij Cadeaus besteld worden.


Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een Inventum inductiekookplaat inclusief 2 pannen t.w.v. € 348,98.


Goed om te weten 

  • De winnaars ontvangen een Inventum inductiekookplaat en 2 Greenpan pannen t.w.v. € 349,98.
  • Afmetingen kookplaat: 59 x 52 x 8,4 cm (BxDxH)
  • Afmetingen grillpan: diameter 23 cm, lengte 28 cm
  • Afmetingen hapjespan: diameter 20 cm, lengte 24 cm
  • Pannen zijn geschikt voor inductie, gas, elektrisch, keramiek en halogeen 

Open cookie settings