Win een HOWAT 3-in-1 kokendwaterkraan t.w.v. € 625

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 juli t/m 31 augustus 2024 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een HOWAT 3-in-1 kokendwaterkraan t.w.v. €625

Waarde van de prijs :

€ 625

Deze HOWAT 3-in-1 kokendwaterkraan wil je in je keuken! Zet snel een kopje thee, pak direct kokend water voor de pasta óf warm water voor een sopje. In korte tijd heet water uit de kraan toveren klinkt misschien niet zo duurzaam, maar er zitten wel degelijk voordelen aan zo’n kokendwaterkraan. Zo laat je de kraan niet onnodig stromen en zet je nooit meer een pot thee waar je vervolgens maar één kopje van neemt, en het overgebleven water weggooit. 

Je installeert de kraan eenvoudig zelf. De set bestaat uit de kraan, boiler, UF-filter en de benodigde accessoires om alles aan te sluiten. De kraan werkt op een compacte boiler die je eenvoudig in een keukenkastje plaatst, dus je bent nauwelijks extra ruimte kwijt. Ook aan veiligheid is gedacht; de kraan heeft een kinderslot. 

Goed om te weten 

  • De prijs bestaat uit een HOWAT 3-in-1 kokendwaterkraan t.w.v. € 625. 
  • Inclusief extra filter-element.
  • De boiler is krachtig genoeg voor 60 kopjes thee per uur.
  • De kraan is e envoudig zelf te installeren.


Gratis filter bij aankoop van een kraan
Kun je niet wachten? Bestel de HOWAT 3-in-1 kokendwaterkraan en krijg het aankoopbedrag teruggestort als je de winnaar bent. Leden van Exclusief krijgen met de kortingscode VATTENFALL24 een gratis filter-element t.w.v. € 45.

Open cookie settings