Win een Hout van je stad dressoir + Sonos One speaker t.w.v. € 1.194

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 september t/m 31 oktober 2020 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een Hout van je stad dressoir + Sonos Ons speaker t.w.v. € 1.194

Waarde van de prijs:

€ 1.194

Geef Nederlands hout een tweede leven met de producten van Hout van je stad.

Je maakt nu kans op een mozaïek dressoir van Hout van je stad. Ze maakten al duurzame snijplanken, gemaakt van Nederlands hout dat eigenlijk versnipperd zou worden. Hout uit het Amsterdamse Bos, de Veluwe of de platanen op de Rotterdamse Coolsingel! Maar ze hebben hun assortiment uitgebreid en maken nu ook kasten van Amsterdams stadshout, met een speels mozaïekpatroon. Bijzondere producten met een verhaal, circulair en lokaal gemaakt.

Gevelde stadsbomen
Hout van je stad geeft gerooide stadsbomen een tweede leven. Bij de productie van hun bekende Stadsplanken blijven vaak veel kleine stukjes resthout over. Om dit een nieuwe bestemming te geven kwamen ze op het idee om er en mozaïekpatroon van te ontwerpen en er vervolgens kastdeurtjes van te maken.

Geniet thuis van het mooiste geluid met deze draadloze speaker.
De speakers van Sonos staan bekend om hun mooie design, gebruiksgemak en natuurlijk het geweldige geluid dat ze produceren. De Sonos One SL is het kleinste model, dat met zijn ranke design in elke ruimte past. En hij is misschien klein, maar de kwaliteit van het geluid dat hij produceert is er niet minder om. Hij is zelfs waterbestendig, dus kan ook in de badkamer gebruikt worden. Met de speakers van Sonos stream je eenvoudig muziek via wifi, bijvoorbeeld met Spotify. Je favoriete muziek afspelen over speakers met geweldig geluid! 

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een mozaïek dressoir van Hout van je stad + een Sonos One speaker t.w.v. € 1.194. 

Kortingsactie
Met de code Vattenfall20 krijg je tot en met 31 oktober 2020 15% korting in de webshop van Hout van je stad.

Goed om te weten 

  • De winnaar ontvangt een mozaïek dressoir van Hout van je stad t.w.v. € 995 + een Sonos One draadloze speaker t.w.v. € 199
  • Afmetingen: 75 x 30 x 84 cm.
  • Kleur: blauwgroen met houten deurtjes.

Open cookie settings