Win een House of Marley platenspeler set + LP t.w.v. €449,99

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 oktober t/m 30 november 2022 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een House of Marley platenspeler set + LP van Bob Marley

Waarde van de prijs:

€ 449,99

Een bekend naam, dat klopt! House of Marley is opgericht door de kinderen van Bob Marley. Ze zetten zijn gedachtegoed voort, in prachtige muziekproducten: One love, one world. De mooiste producten om muziek af te spelen, maar ook een lifestyle die een bijdrage levert aan de planeet en onze toekomst.

Met een House of Marley product help je één boom te planten in een gebied waar herbebossing noodzakelijk is. In samenwerking met de organisatie One Tree Planted zijn er al meer dan 380.000 bomen geplant. En wist je dat alle producten gemaakt zijn van goedgekeurd bamboe en gerecycled plastic?

De set bestaat uit:
- House of Marley platenspeler ‘Get Together Stir It Up Wireless’. Met 15 mm dikke bamboe basis en massief aluminium draaiplateau. Verbind de platenspeler via Bluetooth met de 2 speakers of plug een koptelefoon in.
- House of Marley speakerset ‘Get Together Duo’. Een set van 2 boekenplank speakers die op netstroom of accu tot 20 uur af kunnen spelen.
- Een LP van Bob Marley.

Goed om te weten

  • Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een House of Marley plantenspeler set met speakers en een LP van Bob Marley t.w.v. € 449,99.

 

20% korting op het hele assortiment
Met de code Vattenfall2022 krijg je 20% korting op de hele collectie van House of Marley. Gebruik de kortingscode bij het afrekenen.
Open cookie settings