Win een GreenPan Pro koekenpannenset t.w.v. € 99,99

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 december t/m 31 januari 2022 meedoen aan de winactie.

Prijs:

10 x een GreenPan Pro koekenpannenset

Waarde van de prijs:

€ 99,99

GreenPan is het merk voor iedereen die veilig wil koken en wil genieten van producten die een leven lang mee gaan. Alle pannen zijn namelijk stevig én ontzettend duurzaam. Ook zijn ze volledig PFAS-vrij en hebben ze de nieuwste en meest geavanceerde variant van GreenPan’s gezonde Thermolon antikleeflaag. De sterkste, duurzaamste versie van Thermolon™: verstevigd met diamant, volledig krasbestendig en bestand tegen het gebruik van metalen spatels. 

 De koekenpannenset bestaat uit:

  •           1 Barcelona Infinity Pro koekenpan, Ø 20 cm
  •           1 Barcelona Infinity Pro koekenpan, Ø 28 cm


Duurzaam en milieuvriendelijk

Alle potten en pannen van GreenPan Pro hebben een keramische Thermolon antikleeflaag. Die is gemaakt met natuurlijke grondstoffen, zoals zand en bevatten geen PFOA, lood of cadmium. GreenPan gaat echter nog een stapje verder en gebruikt ook geen PFAS. Iets wat de meeste producenten van antikleefpannen nog wel doen. Zo weet je dus zeker dat er geen giftige stoffen vrijkomen, zelfs als je kookt op hoge temperaturen. Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een GreenPan Pro pannenset met 2 koekenpannen t.w.v. € 99,99. 

Extra voordeel via Exclusief
Bij Exclusief kun je de GreenPan Pro koekenpannenset nu ook extra voordelig aanschaffen met je punten. De hele maand december bestel je de set voor 10 punten en slechts € 54 bijbetalen in plaats van € 59 bijbetalen. Klik hier voor deze aanbieding.

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een GreenPan Pro koekenpannenset t.w.v. € 99,99.
  • De set bestaat uit een Barcelona Infinity Pro koekenpan met een diameter van 20 cm en een Barcelona Infinity Pro koekenpan met een diameter van 28 cm.
  • Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en oven.
  • PFAS-vrij, vaatwasserbestendig en ovenvast tot 220°C.

Open cookie settings