Win een 5-daagse GreenCityTrip t.w.v. € 449

Meedoen aan de winactie:

Je kunt van 1 juli t/m 31 augustus 2022 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een stedentrip in Europa voor 2 personen

Waarde van de prijs:

€ 449

Met GreenCityTrip neem je de slaaptrein naar diverse Europese steden. Waar stopt jouw trein? Een romantische, stoere of groene stad. En met zo'n stedentrip bespaar je tot wel 700 kg CO2, ten opzichte van een vergelijkbare vliegvakantie. Dubbel genieten!

De vraag naar een duurzaam alternatief voor vliegen groeit, dus begon GreenCityTrip met het aanbieden van stedentrips via de trein. Deze trein rijdt twee keer per week naar 10 populaire bestemmingen als Praag, Wenen, Kopenhagen, Innsbruck, Verona, Milaan én net toegevoegd: Stockholm en Boedapest. Steden die allemaal goed te bereizen zijn met de trein. Vertrek ’s avonds vanuit Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht of Arnhem en kom de volgende ochtend uitgerust aan op je bestemming. In hartje centrum! En geen wachtrijen op de vluchthavens. De stedentrip is inclusief overnachting in een 3-sterrenhotel.

De trein is de toekomst
GreenCityTtrip loopt voorop als het gaat om verantwoorder reizen. Bezoek een fantastische stad, inclusief hotelverblijf op bestemming. En als ANVR- en SGR-reisonderneming heb je als reiziger alle zekerheid en garantie. Wist je trouwens dat de trein op bestemming blijft staan? Zo ben je er ook van verzekerd dat je terug naar huis kunt.

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een GreenCityTrip voor 2 personen t.w.v. € 449.

Kortingsactie
Als lid van Exclusief krijg je nu € 75 korting op een treinreis of € 75 bij GreenCityTrip met de code Vattenfall2020. De code is geldig t/m 31 maart 2023.

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een GreenCityTrip in Europa voor 2 personen t.w.v. € 449.
  • De 5-daagse stedentrip is inclusief verblijf in een 3-sterrenhotel, beddengoed in de trein en verblijf in de economy coupé.
  • Te boeken vanaf oktober 2022.

Open cookie settings