Win een set Four Leaves geurkaarsen t.w.v. € 99,95

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 december 2020 t/m 31 januari 2021 meedoen aan de winactie.

Prijs:

4 x een set van drie Four Leaves geurkaarsen t.w.v. € 99,95 per set

Waarde van de prijs:

€ 99,95

Geuren beïnvloeden een groot deel van onze dagelijkse emoties en spelen zo een belangrijke rol in het welzijn van de mens. Met deze geurkaarsen geniet je de hele dag van de rijke geuren uit Sri Lanka.

Het Amsterdamse lifestyle merk Four Leaves produceert met hart en ziel producten die slaap- en badroutines verbeteren. Zij zien dat als dé momenten die onze ziel voeden, maar die we vaak als vanzelfsprekend beschouwen. Als positieve aanvulling op de dag én om mensen kennis te laten maken met enkele heerlijke geuren uit Sri Lanka, lanceerde Four Leaves onlangs een serie van drie unieke geurkaarsen.

 

De kaarsen zijn bedoeld voor drie verschillende momenten en stemmingen:

  • Refocus bevat lavendel, neroli, Ho hout & kardemom, een unieke mix van essentiële oliën die gemaakt is om lichaam en geest te verzachten.
  • Unwind bevat amber, cederhout en citroengras. Deze geuren dragen bij aan gemoedsrust.
  • Create bevat mandarijn, bergamot, cederhout & kaneel- allemaal om je creativiteit te stimuleren.


…en nog duurzaam geproduceerd ook
Om er zeker van te zijn dat de kaarsen niet schadelijk zijn, is gekozen voor 100% koolzaadwas en zijn de juiste partners geselecteerd voor de geur, het speciale donkergroene glas en de verpakkingen. Voor elke kaars is een karakteristieke geur uit Sri Lanka overgekomen en het Four Leaves team is onderdeel van het gietproces in Nederland. Zo wordt elke kaars met zorg, een unieke geur en zo duurzaam mogelijk geproduceerd. 

 

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en nu maak kans op een set van drie Four Leaves geurkaarsen t.w.v. € 99,95 per set. 

 

 


Open cookie settings