Win een eco-friendly accessoirepakket

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 juni t/m 31 juli 2020 meedoen aan de winactie.

Prijs:

2x een SBS Mobile eco-friendly accessoirepakket t.w.v. € 139

Waarde van de prijs:

€ 139

Swingend de zomer door met de milieuvriendelijke accessoires van SBS Mobile.

In het pakket zitten 3 milieuvriendelijke accessoires: draadloze earpods, een bluetooth speaker en een zero waste waterfles. SBS Mobile maakt mobiele accessoires en heeft sinds kort ook een eco-lijn, waarvan de verpakking niet alleen 100% plasticvrij is, maar ook een FSC-keurmerk heeft en bedrukt is met milieuvriendelijke inkt. De producten zijn gemaakt van minimaal 35% biologisch afbreekbaar materiaal, met een zo laag mogelijke impact op het milieu. 

Earbuds
De draadloze earbuds zijn gemaakt van 40% biologisch afbreekbaar materiaal en worden geleverd in een oplaadbare box. Altijd opgeladen oordopjes bij de hand! De earbuds gaan opgeladen 3 uur mee, dus dat is lekker veel muziek luisteren en bellen.


Bluetooth speaker
De draadloze speaker is gemaakt van 35% biologisch afbreekbaar materiaal en heeft een vermogen van 3 Watt. Ook heeft hij een aux-ingang voor als je geen bluetooth verbinding hebt. Met een volledig opgeladen accu geniet je 4 uur van je favoriete muziek.


Zero waste bottle
Deze waterfles is héél handig: hij geeft namelijk een indicatie van de temperatuur van de vloeistof in de fles. Ideaal! Daarnaast heeft de fles ook een herinneringsfunctie die je eraan herinnert elk uur wat te drinken. De fles is gemaakt van roestvrijstaal en is waterdicht (IPX7) en heeft een inhoud van 400 ml.


Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een 3-delig SBS Mobile eco-friendly accessoirepakket t.w.v. € 139. 

Kan je niet wachten? Bestel de producten van SBS Mobile hier met 15% korting en gebruik SBSVAT15 als kortingscode.

Goed om te weten

  • De winnaar ontvang een SBS Mobile accessoirepakket t.w.v. € 139 met de keuze uit een roze of blauwe waterfles.

 

Open cookie settings