Win een Yumeko Tencel™ dekbed t.w.v. € 689

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 oktober t/m 30 november 2021 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een Yumeko Tencel™ tweepersoons dekbed

Waarde van de prijs:

€ 689

Yumeko maakt duurzaam beddengoed (en badgoed) van de hoogste kwaliteit. Zo kun jij heerlijk slapen onder deze prachtige zachte Tencel™deken én de wereld wat schoner en eerlijker maken.

 

Dit Tencel™ dekbed voelt zacht als zijde, is koel als linnen, comfortabel en warm als wol en zo sterk als katoen. Ook is het zeer onderhoudsvriendelijk. Tencel™ is een natuurlijke vezel gemaakt van de bast van Eucalyptusbomen, uit duurzaam beheerde FSC-bossen. Om het te produceren is veel minder water nodig dan bij bijvoorbeeld katoen. Het dekbed is ook 100% diervrij en veganistisch. Zo kruip je er elke avond met een gerust hart onder. 

 

En wist je dat plantaardige dekbedden over een aantal bijzonder prettige eigenschappen beschikken? Het materiaal is uitstekend vochtregulerend en ademend, zo heb je het nooit te warm of te koud. Bovendien heeft het Tencel™ dekbed een tijk van biologische katoen.

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een Yumeko Tencel™ dekbed t.w.v. € 689. 

Goed om te weten

  • De prijs bestaat uit een tweepersoons Tencel™ all seasons dekbed van Yumeko t.w.v. maximaal € 689. 
  • De winnaar kan zelf de maat van het dekbed kiezen (bij keuze voor een maat met een lagere waarde vervalt het resterende bedrag).


Open cookie settings