Win een CRE8 naampuzzel

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 mei t/m 30 juni 2020 meedoen aan de winactie.

Prijs:

10 x een CRE8 naampuzzel t.w.v. € 30

Waarde van de prijs:

€ 30

Een naampuzzel is een duurzaam en persoonlijk cadeau: als eerste naambordje en later als peuterpuzzel. Geef zelf de naam door en kies een bijpassende kleurencombinatie!

Elke letter van de naampuzzel bestaat uit meerdere stukjes: een leuke uitdaging voor het inzicht en de fijne motoriek van een jonge peuter. Geef zelf de naam door en kies uit 4 verschillende kleurencombinaties, die zijn geïnspireerd op de jaargetijden. Leuk als kraamcadeau of een van de eerste verjaardagen van een kind in je omgeving.


Alle producten van CRE8 worden gemaakt in de werkplaats in Amsterdam. Van puzzelstukje tot verpakking, alles wordt zoveel mogelijk gemaakt van duurzame materialen. En alle processen worden aangedreven door groene stroom. Het is ook een sociale werkplaats, die toekomstperspectief biedt aan kwetsbare jongeren. In de werkplaats worden zij opgeleid tot digitale ambachtslieden die kunnen werken met 3D-printers en lasersnijders. De jongeren zijn de makers, daarom bevat elke verpakking een sticker met de naam van één van de makers die de naampuzzel heeft gemaakt.


Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een CRE8 naampuzzel t.w.v. € 30. 

 

Goed om te weten 

  • De winnaars ontvangen een CRE8 naampuzzel naar keuze t.w.v. € 30.
  • Je kunt zelf de naam en kleurencombinatie doorgeven.

Open cookie settings