Win een of superzuinige Bosch wasmachine t.w.v. € 719 òf warmtepompdroger t.w.v. € 749

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 juni t/m 31 juli 2020 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een A+++ Bosch wasmachine òf warmtepompdroger

Waarde van de prijs:

€ 719 òf € 749

Stil en zuinig je wasgoed wassen met de Bosch wasmachine

De Bosch WAT285C0NL is een stille wasmachine met een geluidsniveau van 72 decibel. Hierdoor plaats je deze gerust vlak bij je slaapkamer of in de keuken. Met een vulgewicht van 8 kilogram doe je de was van 3 of 4 personen.

Je hebt de keuze uit 12 programma's voor bijvoorbeeld zijde, sportkleding of dons. Daarnaast is er ook een AllergiePlus optie. Met dit programma verwijder je pollen en dierenharen uit je kleding. Zo heb je na het wassen minder last van jeuk. Dankzij de binnenverlichting zie je geen sok over het hoofd. Handig als je wasmachine in een donkere hoek staat. De wasautomaat verbruikt 30% minder energie dan energieklasse A+++.


Snel en zuinig je was drogen met de Bosch warmtepompdroger

De Bosch WTW8444ENL is een snelle en zeer zuinige A+++  warmtepompdroger. Door de zelfreinigende condensor spoelt de wasdroger zichzelf automatisch schoon tijdens het drogen. Je hoeft hem dus nooit meer zelf schoon te maken! Geen onderhoud én de wasdroger blijft hierdoor altijd efficiënt en energiezuinig.


Je hebt keuze uit 14 programma's voor bijvoorbeeld handdoeken, sportkleding en overhemden. Wil je snel je favoriete outfit aan? Gebruik dan het snelprogramma, waarmee je in 40 minuten een aantal kledingstukken droogt. Ook heeft hij vochtigheidssensoren die ervoor zorgen dat hij automatisch stopt als je kleding droog genoeg is.

Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een A+++ Bosch wasmachine t.w.v. € 719 òf een  Bosch A+++  wasdroger t.w.v. € 749**. De winnaar mag zelf kiezen!

 

Goed om te weten 

  • De winnaar mag kiezen tussen een Bosch WAT285C0NL wasmachine t.w.v. € 719 òf een Bosch WTW8444ENL warmtepompdroger t.w.v. € 749
  • Vulgewicht droger: 7 kg 
  • Vulgewicht wasmachine: 8 kg

 ** De online prijs van de wasdroger is gedurende de looptijd van de winactie gedaald naar € 650.

Open cookie settings