Win een Big Green Egg Mini t.w.v. € 696

Meedoen aan de winactie :

Je kunt van 1 juli t/m 31 augustus 2020 meedoen aan de winactie.

Prijs:

1 x een Big Green Egg Mini t.w.v. € 696

Waarde van de prijs:

€ 696

Klein van stuk maar perfect om de heerlijkste gerechten op te bereiden: laat je verrassen door de Big Green Egg Mini.

De Big Green Egg Mini wordt wel gezien als de Benjamin van de Big Green Egg familie. Maar laat je niet van de wijs brengen door het compacte formaat. Hij kan namelijk net zo goed bakken, grillen, koken, stoven en roken als zijn grote broers!

De Mini neemt niet veel ruimte in, dus kan na gebruik makkelijk worden opgeborgen. Hij weegt maar 17 kg en het rooster heeft een diameter van 25 cm. Het rooster is geschikt om voor 4 personen de heerlijkste gerechten te bereiden. Ideaal om mee te nemen naar de camping, op de boot of gewoon thuis onder de afzuigkap. 

De Big Green Egg Mini is gemaakt van keramiek en roestvrijstaal. Hij verbruikt zeer weinig houtskool, want je hoeft tijdens het koken niks extra toe te voegen. Door de dikke keramische wanden wordt de warmte goed vastgehouden, maar de buitenkant wordt niet gloeiend heet. Wel zo veilig! De barbecue is vorstbestendig dus je kunt hem het hele jaar buiten laten staan en zelfs gebruiken voor een winterbarbecue. Zo kan je er het hele jaar door van genieten.


Doe nu mee met de winactie van Vattenfall Exclusief en maak kans op een Big Green Egg Mini van bbqexperiencecenter.nl t.w.v. € 696.  

Tip: bezoek het BBQ Experience Center

Op zoek naar inspiratie of een nieuwe BBQ? Het is zeker aan te raden om het BBQ Experience Center een bezoek te brengen. Een oude jenever fabriek van maar liefst 1200m2 is omgebouwd tot alles wat je nodig hebt voor je outdoor cooking adventure. Vol met beleving, smaken, geuren en alle BBQ’s en accessoires die je maar kunt bedenken. Ieder weekend worden er workshops gegeven en je kunt gratis meeliften op de recepten die ze wekelijks ontwikkelen op de website plaatsen. 

Tot € 250 korting op een nieuwe BBQ

Momenteel lopen er mooie aanbiedingen bij het BBQ Experience Center zoals bijvoorbeeld een gratis workshop voor twee personen t.w.v. € 150 + gemonteerde levering t.w.v. € 100 of een actiepakket t.w.v. € 200 met handige accessoires cadeau bij aanschaf van een nieuwe BBQ. Ga dus zeker kijken en/of bezoek de website met webshop: www.bbqexperiencecenter.nl


Goed om te weten 

  • De winnaar ontvangt een Big Green Egg Mini t.w.v. € 696.
  • Inclusief Big Green Egg Mini met standaard en handgrepen, rvs rooster, hittebestendig vilt, rvs luchtschuif, rvs grillrooster diameter 23 cm, weerbestendige temperatuurmeter, fire ring, vuurkorf, rEGGulator, scharnier aan de deksel, levenslange garantie.
  • De Big Green Egg is voor de winnaar na bericht af te halen bij het BBQ Experience Center. Ze geven je dan graag direct wat extra bereidingstips om lekker van start te gaan.

Open cookie settings