25% korting op World of Dinos in Den Bosch of Den Haag

Verzilverperiode:

Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 23 augustus en verzilveren t/m 28 augustus 2021.

Actie:

Je ontvangt nu 25% korting en betaalt slechts € 16,13 voor volwassenen en € 14,63 voor kinderen.

Normale prijs:

Volwassenen € 21,50, kinderen € 19,50

Kom oog in oog te staan met levensgrote dino’s op de grootste dinosaurus expositie van Europa! De omvang van World of Dinos is 10.000 vierkante meter: uniek in zijn soort. Zien we jou in Den Bosch of Den Haag? Je krijgt nu 25% korting op je tickets!

Deze zomervakantie veroveren levensgrote, bewegende dino’s ons land. De populaire attractie World of Dinos is compleet vernieuwd en is geschikt voor de hele familie. Je stapt letterlijk een andere wereld in. Een wereld vol interactieve elementen, de mooiste licht- en geluidseffecten en een grote kidszone. 
Niet alleen de omvang van de modellen is realistisch. Alle dino’s bewegen en maken geluid: denk aan een brullende T-Rex en de razendsnelle, bewegende Velociraptor. Alles klopt!

Een bezoek aan World of Dinos duurt maximaal anderhalf uur en boeit van de eerste tot de laatste minuut. De expo is educatief en geschikt voor alle leeftijden. Naast het bekijken van de dino’s kun je speurtochten doen, is er een bioscoop waar documentaires getoond worden én kun je zelfs een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in onze opgravingen met zand. Het ultieme uitje voor de zomervakantie!

Waar?
World of Dinos strijkt de hele zomervakantie neer in de Brabanthallen in Den Bosch en World Forum in Den Haag. De ruim opgezette expositie is veilig en voldoet aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

Goed om te weten

  • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 23 augustus 2021.
  • De korting is geldig t/m 28 augustus 2021.
  • Per voucher ontvang je 25% korting op maximaal 6 entreetickets.
  • Op de kortingsvoucher lees je hoe je jouw entreekaarten online met korting bestelt.


Open cookie settings