Beleef WILDLANDS Adventure Zoo voor maar € 19

Verzilverperiode:

Je kunt je kortingsvoucher aanvragen t/m 30 november en verzilveren t/m 31 december 2021.

Actie:

Je bezoekt WILDLANDS nu voor maar € 19 per persoon.

Normale prijs:

Volwassenen € 24, kinderen van 3 t/m 9 jaar € 21, 65+ € 23

In WILDLANDS Adventure Zoo ga je in één dag op wereldreis. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen! Je betaalt maar € 19 per persoon.

Ontdek de jungle per boot of te voet en maak kennis met de olifantenfamilie. Spot neushoorns en giraffen van heel dichtbij tijdens je trucksafari over de savanne. Of bezoek het nieuwe Raccoon Creek, ga op poolexpeditie en sta oog in oog met ijsberen en pinguïns. Dat is het bijzondere aan WILDLANDS: je beleeft de wereld van heel veel verschillende dieren van héél dichtbij.

Reserveren blijft noodzakelijk voor bezoekers zonder abonnement. Heb je een abonnement van WILDLANDS? Dan kun je vanaf 1 oktober zonder reservering het park bezoeken. Meer informatie over de gewijzigde maatregelen kun je hier vinden. 


Goed nieuws
Sinds 25 september zijn een aantal beperkende maatregelen vervallen en mag WILDLANDS weer meer bezoekers ontvangen in het park. Zo is de 1,5 meter regel vervallen en zijn er geen verplichte looproutes meer. Bij de ingang wordt niet gevraagd om een coronatoegangsbewijs. Alle takeaway-locaties en terrassen zijn geopend en vrij toegankelijk. Alleen als je binnen plaatsneemt aan een tafel in één van de restaurants, is het voor WILDLANDS wel verplicht een coronatoegangsbewijs te vragen.

Goed om te weten

  • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 30 november 2021.
  • Entreetickets zijn te bestellen t/m 31 december 2021 en zijn geldig t/m 31 december 2021.
  • Per voucher ontvang je maximaal 5 entreetickets met korting.
  • De entreetickets met korting kunnen alleen vooraf online besteld worden via de link op de kortingsvoucher.

Open cookie settings