50% korting op een vlucht bij THIS IS HOLLAND

Verzilverperiode:

Je kunt je kortingsvoucher aanvragen t/m 30 november. De kortingsvoucher is geldig t/m 28 februari 2021.

Actie:

Je ontvangt nu 50% korting op 2 tickets voor THIS IS HOLLAND.

Normale prijs:

Volwassenen € 16, kinderen t/m 12 jaar € 10

Met Exclusief kun je nu heel voordelig naar THIS IS HOLLAND in Amsterdam. Je mag namelijk met zijn tweeën met 50% korting een vlucht maken. Met wie ga jij Nederland in vogelvlucht bekijken?

Vlieg CO2-vrij over Holland. Adembenemende filmbeelden bieden je een spectaculair perspectief vanuit de lucht en nieuwe inzichten in hoe Nederland is ontstaan. Door middel van verrassende effecten en een enorm bolvormig scherm, voelt het alsof je rakelings over belangrijkste bezienswaardigheden van de Lage Landen vliegt. Een onvergetelijke ervaring!

Bij de Flight Experience hang je in een enorm bolvormig scherm, terwijl je je handen en voeten vrij laat bungelen. Je stoel beweegt mee met de film die je 9 minuten lang meeneemt op een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land. Met aanvullende effecten als wind, mist en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht zweeft, dijken overstijgt en stormen trotseert.

Waar is THIS IS HOLLAND?
THIS IS HOLLAND is het ronde iconisch gebouw tussen ADAM Lookout en EYE Film Museum, achter het Centraal Station aan de overzijde van het IJ. Met het gratis pontje ben je er zó, deze vertrekt elke 4 minuten. Een mooi centraal punt voor een dagje Amsterdam!

Vattenfall & THIS IS HOLLAND
Wij vinden het geweldig om een rol te kunnen spelen in de verduurzaming van Nederlands leukste attractie. Want op het gebouw van THIS IS HOLLAND ligt een compleet zonnepanelen dak. En met verdere hulp van onze windmolens kun je hier de enige klimaatneutrale vlucht in de wereld maken. Hoe bijzonder is dat? En wij garanderen: je vergeet het nooit meer. Prettige vlucht!

Goed om te weten

  • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 30 november 2020.
  • De korting is geldig t/m 28 februari 2021.
  • Per voucher ontvang je 50% korting op minimaal 2 en maximaal 6 entreetickets.
  • Op de kortingsvoucher lees je hoe je jouw entreekaarten online met korting bestelt.
  • Zwangere vrouwen, mensen met hartproblemen, kinderen onder de 100 cm en kinderen jonger dan 4 jaar mogen niet plaats nemen in The Flight Experience.

Open cookie settings