30% korting op een onvergetelijke 5D vlucht bij THIS IS HOLLAND

Verzilverperiode:

Je kunt je kortingsvoucher aanvragen t/m 31 december 2021 en verzilveren t/m 3 maart 2022.

Actie:

Je ontvangt nu 30% korting op THIS IS HOLLAND

Normale prijs:

Volwassenen: € 17, Kinderen: € 10

Met Exclusief kun je nu heel voordelig naar THIS IS HOLLAND in Amsterdam. Je krijgt namelijk 30% korting op een onvergetelijke 5D vlucht. Met wie ga jij Nederland in vogelvlucht bekijken?

Vlieg CO2-vrij over Holland. Adembenemende filmbeelden bieden je een spectaculair perspectief vanuit de lucht en geven nieuwe inzichten in hoe Nederland is ontstaan. Door middel van verrassende effecten en een enorm scherm, voelt het alsof je rakelings over belangrijkste bezienswaardigheden van de Lage Landen vliegt. Een onvergetelijke ervaring!

De  totale Experience duurt  gemiddeld 1 uur en bestaat uit 4 onderdelen, met als hoogtepunt de 5D Flight Experience van 9 minuten. 


Bij de Flight Experience hang je in een enorm bolvormig scherm, terwijl je handen en voeten vrij bungelen. Je stoel beweegt mee met de film die je 9 minuten lang meeneemt op een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land. Met aanvullende effecten als wind, mist en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht zweeft, dijken overstijgt en stormen trotseert. Waar is THIS IS HOLLAND?

THIS IS HOLLAND is het ronde iconisch gebouw tussen ADAM Lookout en EYE Film Museum, achter het Centraal Station aan de overzijde van het IJ. Met het gratis pontje ben je er zó, deze vertrekt elke 4 minuten. Een mooi centraal punt voor een dagje Amsterdam!

 

Vattenfall & THIS IS HOLLAND

Wij vinden het geweldig om een rol te kunnen spelen in de verduurzaming van Nederlands leukste attractie. Want op het gebouw van THIS IS HOLLAND ligt een compleet zonnepanelen dak.  En met verdere hulp van onze windmolens kun je hier de enige klimaatneutrale vlucht in de wereld maken. Hoe bijzonder is dat? En wij garanderen: je vergeet het nooit meer. Prettige vlucht!

Goed om te weten

  • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 december 2021.
  • Je kunt de kortingsvoucher verzilveren t/m 3 maart 2022.
  • Met deze kortingsvoucher ontvang je als klant van Vattenfall 30% korting op een Regular ticket. Je betaalt € 11,90 i.p.v. € 17 voor volwassenen en € 7 i.p.v. € 10 voor kinderen
    (4 - 12 jr).
  • Op de kortingsvoucher staat hoe je jouw entreetickets met korting online bestelt.
  • De  totale Experience duurt  gemiddeld 1 uur en bestaat uit 4 onderdelen, met als hoogtepunt de 5D Flight Experience van 9 minuten. 
  • Zwangere vrouwen, personen met hartproblemen en kinderen onder de 100 cm en/of jonger dan 4 jaar mogen niet plaatsnemen in The Flight Experience.

 

Open cookie settings