€ 10 korting op The Harry Potter Symphony

Verzilverperiode:

Je kunt je kortingsvoucher aanvragen t/m 30 november en verzilveren t/m 23 december 2021.

Actie:

Je ontvangt nu € 10 korting per ticket voor het magische The Harry Potter Symphony.

Normale prijs:

3e Rang € 59, 2e Rang € 69, 1e Rang € 79, Top Seats € 89

De filmreeks van Harry Potter is iconisch. Vanwege het bloedstollende verhaal, de interessante personages én de geweldige muziek. Kom naar The Harry Potter Symphony en beleef een avond vol filmmuziek en magie. Je krijgt nu € 10 korting op je ticket(s)!

 

Na het enorme succes van onder meer ‘Lord of the Rings’ en ‘The Star Wars Suite’ komt nu ‘The Harry Potter Symphony’ exclusief naar Nederland. In het World Forum Theater in Den Haag vertolken 130 musici - onder leiding van dirigent Raymond Janssen - de magische muziek uit de Harry Potter films. Ook voorziet de internationaal bekroonde illusionist Christian Farla de voorstelling van maar liefst vijftig magische effecten! Een bijzondere avond voor liefhebbers van de films én filmmuziek.

Harry Potter is een filmreeks die geschiedenis schreef. Het verhaal is gebaseerd op de boeken van schrijfster J.K. Rowling. Ze schreef 7 boeken die in 8 delen zijn verfilmd. Het succes was (en is) nog altijd ongeëvenaard. De films over een tovenaarsleerling hebben de cultstatus bereikt en muziek speelt een belangrijke rol in de films. De nummers zijn zeer geschikt voor uitvoering in een grote orkestrale bezetting. Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het The International Symphony Orchestra uit Lviv en het Nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor een weergaloze vertolking van de muziek. 


Goed om te weten

  • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 30 november 2021. 
  • Je kunt de kortingsvoucher verzilveren t/m 23 december 2021, op basis van beschikbaarheid.
  • Per voucher ontvang je maximaal 6 entreetickets met korting.
  • Op de kortingsvoucher lees je hoe je jouw entreekaarten online met korting bestelt.
  • Bij de voorstellingen wordt testen voor toegang aangehouden. Dit houdt in dat bezoekers via de CoronaCheck-app een coronatoegangsbewijs moeten kunnen laten zien en 1,5 meter afstand niet hoeft. 

Open cookie settings