Museum Escape Online met 25% korting

Verzilverperiode:

Je kunt je kortingsvoucher aanvragen t/m 31 maart en verzilveren t/m 30 april 2021.

Actie:

Je speelt nu Museum Escape Online voor maar € 13,50 per groep.

Normale prijs:

€ 18

Met Exclusief speel je nu heel voordelig Museum Escape Online. Je betaalt maar € 13,50 per spel voor maximaal 4 personen. Met wie kraak jij de beveiligingssystemen?

Door de uitbraak van het coronavirus zijn ook musea helaas gesloten. Om mensen zo in verbinding te houden met onze geschiedenis, hebben verschillende musea en escape room-ondernemers hun krachten gebundeld. Museum Escape Online zorgt ervoor dat musea op een veilige toegankelijk blijven én dat jij je thuis kunt vermaken.

Ga aan de slag als ethische hacker en vindt de gaten in de beveiligingssystemen van de musea, aan de hand van het oplossen van een set puzzels. Zo beschermen jij en je teamgenoten Nederlands erfgoed. Een spel is geschikt voor 1 tot 4 personen en kan op meerdere locaties, samen gespeeld worden.

Ga als groep (of alleen) aan de gang. Los puzzels op om tot een goed einde te komen. Baan je een weg door een selectie unieke musea in Nederland en ervaar vanaf de bank wat die musea allemaal te bieden hebben. Deelnemende musea zijn: Rijksmuseum van Oudheden, Archeologisch Museum in Haarlem, Pakhuis Ermelo, Frans Hals Museum, Noord-Hollands Archief en Markiezenhof.

Goed om te weten
  • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 maart en verzilveren t/m 30 april 2021.
  • De kortingsvoucher is geldig voor maximaal 4 personen
    (1 spel).
  • Het spel kan op verschillende locaties gespeeld worden zodat de deelnemers op afstand met elkaar kunnen spelen.
  • Een spel is geschikt voor 1 tot 4 personen van alle leeftijden.
  • Spelduur: gemiddeld 2 tot 6 uur.

 

Open cookie settings