Met 45% korting naar Madurodam - tijdelijk niet beschikbaar

Exclusief voor jou:

Je krijgt nu 45% korting bij Madurodam. Je betaalt slechts € 19,50 i.p.v. € 35,45 voor een ticket inclusief koffie, appelgebak, parkeren en een parkboekje.

Verzilverperiode:

Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 30 april en verzilveren t/m 31 mei 2020.

Normale prijs:

€ 35,45

***Vanwege de getroffen maatregelen rondom het corona-virus zullen er tijdelijke geen Erop uit-acties aangeboden worden, deze kunnen dus – tot nader bericht - niet verzilverd worden. Onze excuses voor het ongemak.***

Ontdek Madurodam: een belevenis voor jong en oud! 

In Madurodam ga je op ontdekkingsreis door Nederland. Langs beroemde gebouwen en bijzondere plekken, maar je hebt er ook spectaculaire attracties en de leukste dingen om te doen. Eigenlijk kom je handen en ogen tekort. Je kunt er namelijk dingen zien, doen, eindeloos spelen en er is een hoop te leren. Dat moet je meemaken! 

Help bijvoorbeeld mee om 800 miljard liter water van het Haarlemmermeer weg te pompen, of tover jezelf om tot virtuele voetbalkampioen. Duik de geschiedenis in, help mee met containers laden in de haven of stap achter de draaitafels. Je kunt natuurlijk ook spelen en klauteren in de speeltuin of roetsjen van de kabelbaan. Geweldig leuk!

Het Exclusief arrangement is inclusief entreetickets, koffie of thee en een punt appelgebak met slagroom. Ook ontvang je een parkeerticket (o.b.v. beschikbaarheid) en een parkboekje.

Goed om te weten
  • De kortingsvoucher kan besteld worden t/m 30 april 2020.
  • De kortingsvoucher kan verzilverd worden t/m 31 mei 2020.
  • Op vertoon van de kortingsvoucher ontvang je 45% korting op het Exclusief arrangement en betaal je € 19,50 i.p.v. € 35,45.
  • De kortingsvoucher is geldig voor maximaal 5 personen
  • Het arrangement bestaat uit entree tot Madurodam, koffie/thee, appelgebak met slagroom, parkeren (o.b.v. beschikbaarheid) en een parkboekje.
  • Parkeren: Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar in de garage van Madurodam. Als de garage vol is kan er in de omgeving van het park geparkeerd worden (dit is dan voor eigen rekening).
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Open cookie settings