25% korting op een Amsterdam Light Festival rondvaart

Verzilverperiode:

Je kunt je kortingsvoucher aanvragen t/m 15 januari 2024 en inwisselen t/m 21 januari 2024.

Actie:

25% korting op een rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival. Je betaalt slechts € 9,94 voor kinderen en € 19,88 voor volwassenen.

Normale prijs:

Volwassenen € 26,50 – Kinderen € 13,25

Van 30 november 2023 t/m 21 januari 2024 vindt alweer de twaalfde editie van Amsterdam Light Festival plaats. Dit jaar staat dit bijzondere lichtkunstfestival in het teken van kunstmatige intelligentie (ook wel AI) en digitale technologie. Wat is het effect hiervan op ons dagelijks leven? Ontdek het tijdens een rondvaart en beleef de lichtkunstwerken vanaf het water. Een unieke belevenis! Je krijgt nu 25% korting op een rondvaart.

LOADING… Revealing Art, AI and Tech
Hoe we communiceren, contact leggen en creëren, wordt allemaal beïnvloed door technologie en AI. Wat is de impact hiervan en hoe verandert het onze samenleving? Ervaar het door de ogen van verschillende kunstenaars.

De vaarroute bestaat uit meer dan twintig lichtkunstwerken van internationale kunstenaars. Van gerenommeerde namen tot verrassende nieuwkomers en alles daar tussenin. Deze editie is een vertaling van, of commentaar op die alomvattende en overal aanwezige technologie. Waar we zo op vertrouwen en die zo onlosmakelijk verbonden is met ons dagelijks leven. Wat er komen gaat? Dat is LOADING…

Goed om te weten 

  • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 15 januari 2024.
  • Je kunt de kortingsvoucher inwisselen t/m 21 januari 2024.
  • Per voucher krijg je 25% korting op maximaal 4 entreetickets voor een rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival.
  • Op de voucher lees je hoe je van de korting gebruik maakt.
  • De kortingsvoucher is geldig voor korting op tickets op alle dagen, zolang de voorraad strekt.

 

Open cookie settings