30% korting op tickets voor Luchtvaartmuseum Aviodrome

Verzilverperiode:

Je kunt je kortingsvoucher aanvragen t/m 28 februari en verzilveren t/m 31 maart 2023.

Actie:

30% korting op de entree van Luchtvaartmuseum Aviodrome. Je betaalt slechts € 11,87 voor kinderen en € 13,27 voor volwassenen.

Normale prijs:

Kinderen 3 t/m 11 jaar € 16,95 - Volwassenen € 18,95


Op dit moment is dit uitje helaas niet beschikbaar vanwege een storing. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Onze excuses voor het ongemak.


Je krijgt nu 30% korting op je entreetickets voor Luchtvaartmuseum Aviodrome: een wereld vol vliegtuigavontuur. 

Er is van alles te zien in Aviodrome! In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ kom je langs bijzondere vliegtuigen en helikopters uit de geschiedenis, stap je aan boord van een Boeing 747 en verlaat je zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte. Vlieg ook door de nieuwe expositie ‘Sneller dan het geluid’ en breng straaljagers en straalmotoren tot leven. Je ontdekt er de mooiste en meest bijzondere straaljagers ter wereld, en ervaart hoe een straalmotor werkt in een testcabine. 

En natuurlijk mag je bij Aviodrome ook zelf vliegen, in de flight simulators bijvoorbeeld! Daarmee vlieg je de hele wereld over. En door middel van leuke proeven weet je precies hoe een vliegtuig werkt. Voor wie echt de smaak te pakken heeft is er ook een piloten- en stewardessenopleiding. Voer alle opdrachten succesvol uit en ga naar huis met een diploma. En Aviodrome is niet alleen leuk voor kinderen, het is ook ontzettend leerzaam voor volwassenen! 

Goed om te weten 

  • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 28 februari 2023.
  • Je kunt de kortingsvoucher inwisselen t/m 31 maart 2023.
  • De kortingsvoucher is geldig voor 30% korting op online tickets van Luchtvaartmuseum Aviodrome (op alle dagen, zolang de voorraad strekt).
  • Kinderen t/m 2 jaar gratis toegang.
  • Op de kortingsvoucher lees je hoe je van de korting gebruik maakt.


Open cookie settings