Korting op cups van de Koffiejongens

Verzilverperiode:

Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 december. De kortingsvoucher is geldig t/m 31 maart 2021.

Actie:

Je krijgt nu € 5 korting op 60 koffiecups van de Koffiejongens.

Normale prijs:

Vanaf € 17,95

€ 5 korting op de koffiecups van de Koffiejongens!

Met de koffie van de Koffiejongens drink je thuis heerlijke koffie. Die nog duurzaam is ook! De cups zijn namelijk 100% biologisch afbreekbaar. En ze bezorgen ze gewoon bij je thuis. Dat is het proberen waard, toch? Je krijgt nu € 5 korting op 60 koffiecups naar keuze. Je kunt kiezen voor een terugkerende bestelling waarbij je slechts € 12,95 voor de eerste 60 cups betaalt. Of voor een eenmalige bestelling waarvoor je € 15,95 betaalt. 

Groene koffie
De Koffiejongens drinken hun koffie het liefst zwart. Puur, vol van smaak. Maar ze zijn wel hartstikke groen: gecertificeerde plantages, biologisch afbreekbare cups en zoveel mogelijk bezorging met de fiets. En 100% biologisch afbreekbaar, betekent dat je de cups gewoon bij het GFT-afval kunt gooien. De cups lossen op in de aarde en de koffie wordt omgezet naar voedzame compost. 

Altijd koffie in huis
Bij de Koffiejongens hoef je geen grote aantallen cups af te nemen en hoef je ook niet in de rij te staan bij de koffie-boutique. De koffie wordt gewoon thuis geleverd. Altijd heerlijke koffie in huis! 

Gecertificeerde koffie
Door de koffie van de Koffiejongens te drinken, draag je bij aan betere leefomstandigheden van de koffieboeren en hun families. Ook is de koffie gegarandeerd geteeld met respect voor de natuur. De boeren worden door UTZ en de Rainforest Alliance getraind in het gebruik van betere, meer efficiënte landbouwmethodes die beter voor het milieu zijn. Denk aan het minimaliseren van het gebruik van kunstmest of bestrijdingsmiddelen.

Goed om te weten

  • De kortingsvoucher kan besteld worden t/m 31 december 2020. 
  • De kortingsvoucher kan verzilverd worden t/m 31 maart 2021. 
  • De kortingsvoucher geeft recht op € 5 korting op 60 koffiecups van de Koffiejongens. Je kunt kiezen voor een terugkerende bestelling waarbij je slechts € 12,95 voor de eerste 60 cups betaalt. Of voor een eenmalige bestelling waarvoor je € 15,95 betaalt.
  • Let op: bij de eenmalige bestelling wordt € 1 verzendkosten gerekend.
  • Je kan het abonnement van een terugkerende bestelling elk moment stopzetten, aanpassen of pauzeren via je account.
  • De kortingsvoucher kan alleen verzilverd worden op koffiejongens.nl/vattenfall
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. Prijswijzigingen voorbehouden.

Open cookie settings