Met 30% korting naar Klimrijk Brabant

Verzilverperiode:

Je kunt je kortingsvoucher aanvragen t/m 31 mei 2023 en verzilveren t/m 31 juli 2023.

Actie:

30% korting op de entree van Klimrijk Brabant.

Normale prijs:

Vanaf 14 jaar € 22,95 Kinderen t/m 13 jaar € 19,95

Je krijgt nu 30% korting op Klimparcours Groot van Klimrijk Brabant: op avontuur in het leukste klimpark van regio Eindhoven.

In dit klimpark vlak bij Eindhoven kun je outdoor klimmen tussen de bomen op het klimparcours. Verken de verschillende parcours en verleg je grenzen! Klim en klauter tussen de hoge bomen en vermaak je op de tokkelbanen. Voor alle avonturiers is er een passende uitdaging! Voor de kleine avonturiers is er het Pico-parcours vanaf 4 jaar tot en met 1.30 meter. Vanaf een lengte van 1.30 meter kun je deelnemen aan de vijf grote parcours. De lengte van de routes varieert van 110 tot 200 meter en je kunt tot wel 10 meter hoog in de bomen klimmen! Het klimprogramma bestaat uit een half uur instructie en twee uur klimmen. Iedereen wordt gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs, zodat jij je veilig kunt uitleven.

Respect voor de natuur
Klimrijk Brabant staat voor plezier in het bos met respect voor de natuur. De parcours zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. Er worden nu zelfs platformen in het klimbos geplaatst die met de bomen meegroeien. Daarom dragen ze met trots de welverdiende titel ‘ecologisch klimbos’.

Goed om te weten 

  • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 mei 2023.
  • Je kunt de kortingsvoucher inwisselen t/m 31 juli 2023.
  • Per voucher krijg je 30% korting op maximaal 25 entreetickets van Klimrijk Brabant.
  • Op de voucher lees je hoe je van de korting gebruik maakt.
  • De kortingsvoucher is geldig voor korting op tickets op alle dagen, zolang de voorraad strekt.

 

Open cookie settings