€ 10 korting op Hans Klok & Friends

Verzilverperiode:

Je kunt je kortingsvoucher aanvragen t/m 28 oktober en verzilveren t/m 31 oktober 2021.

Actie:

Je ontvangt nu € 10 korting op je tickets voor de zinderende familieshow Hans Klok & Friends.

Normale prijs:

€ 52,50 in R'dam en € 57,50 in A'dam

Hans Klok is terug en gaat op tournee met zijn zinderende familieshow Hans Klok & Friends. Zijn bekendste illusies, sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy… Je krijgt nu € 10 korting op je tickets!

 

Hij is de snelste illusionist ter wereld en hij is terug in Nederland! Met zijn spectaculaire show Hans Klok & Friends gaat hij op tournee door heel Nederland. Je ziet de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die Hans Klok wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij: ruim 90 minuten spektakel. En het is meer dan een magische show vol vermaak. Er zijn foodtrucks, terrassen en lekkere muziek. Een complete ervaring! Kom lekker wat eerder en geniet van het eten en de gezelligheid. 


Tijdelijk extra korting in Amsterdam
Voor de voorstellingen van 18, 19, 25 en 26 september in Amsterdam krijg je nu zelfs 30% korting. Je betaalt dan slechts € 41 in plaats van € 57,50 per ticket (de korting wordt berekend over de prijs exclusief € 2,50 servicekosten).

Goed om te weten

  • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 28 oktober 2021.
  • Je kunt de kortingsvoucher verzilveren t/m 31 oktober 2021, op basis van beschikbaarheid.
  • Per voucher ontvang je maximaal 6 entreetickets met korting.
  • Op de kortingsvoucher lees je hoe je jouw entreekaarten online met korting bestelt.
  • Bij de voorstellingen wordt het Coronatoegangsbewijs aangehouden. Dit houdt in dat bezoekers via de CoronaCheck-app een negatieve test, een herstelbewijs of een vaccinatiebewijs moeten kunnen aantonen. Testen gaat via Testen voor Toegang. Kijk voor meer informatie op www.hansklokshow.nl/corona-info

Open cookie settings