€ 75 korting op een GreenCityTrip

Verzilverperiode:

Je kunt je kortingsvoucher aanvragen t/m 28 februari en verzilveren t/m 31 maart 2022.

Actie:

Je ontvangt nu € 75 korting op een GreenCityTrip in een van de veertien Europese steden.

Normale prijs:

Vanaf € 199 p.p.

Steeds meer mensen willen een duurzaam alternatief voor vliegen. Met GreenCityTrip.nl kun je met de slaaptrein naar verschillende Europese bestemmingen. Daarmee bespaar je tot wel 93% CO2! En als lid van Exclusief krijg je € 75 op je boeking.


De slaaptrein van GreenCityTrip, met plaats voor maar liefst 700 reizigers, rijdt twee keer per week naar verschillende Europese bestemmingen. Je vertrekt in de avond vanuit Amsterdam of Utrecht naar 14 mooie bestemmingen zoals Praag, Wenen, Florence, Bologna, Venetië, Verona en zelfs ook naar Kopenhagen of Göteborg. En de volgende ochtend kom je uitgerust aan op de bestemming; in hartje centrum, zonder wachtrijen op luchthavens. En je hebt ook nog bijgedragen aan het milieu, want je hebt zo 700 kg CO2 bespaart. 


De trein is de toekomst 
GreenCityTrip is van reisorganisatie Flywise, zij zijn met deze mogelijkheid koploper in verantwoord reizen. Wat handig is, is dat de trein op de bestemming blijft staan, zodat je de garantie hebt dat je weer veilig terug kan reizen naar Nederland. GreenCityTrip.nl biedt 5-daagse stedentrips aan inclusief slaaptrein en hotel, vanaf € 199 per persoon. Echte concurrentie voor vervuilend vliegen!


Goed om te weten

  • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 28 februari 2022.
  • Je kunt de kortingsvoucher verzilveren t/m 31 maart 2022 voor een reisdatum t/m 31 december 2022.
  • Met deze kortingsvoucher ontvang je als klant van Vattenfall € 75 korting op een 5-daagse treinreis met hotel via GreenCityTrip.nl.
  • Per boeking ontvang je maximaal € 75 korting. 
  • De korting is geldig op boekingen voor trein + hotel (niet voor ticket only).

Open cookie settings