50% korting op een diner in een Fletcher hotel

Exclusief voor jou:

50% korting op een 3-gangendiner voor 2 personen t.w.v. € 59. Je betaalt samen slechts € 29,50.

Verzilverperiode:

Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 maart en je kunt reserveren t/m 31 mei 2020.

Normale prijs:

€ 59

Kies een Fletcher hotel en geniet van een romantisch avondje samen! 

Het diner voor 2 personen bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Je hebt de keuze uit meer dan 100 unieke hotels. Genieten met uitzicht over een uitgestrekt landschap, dineren in de natuur, of juist midden in een gezellige stad. De keuze is aan jou! Een overzicht van alle restaurants vind je hier.

Goed om te weten

  • De kortingsvoucher kan t/m 31 maart 2020 verzilverd worden voor een reserveringscode. Met de reserveringscode kun je een diner reserveren t/m 31 mei 2020.
  • De kortingsvoucher geeft recht op 50% korting op een 3-gangendiner voor 2 personen in een Fletcher hotel naar keuze. Drankjes zijn niet inbegrepen.
  • De kortingsvoucher is niet geldig bij Boutique Hotel Duinoord, Hotel Gilde, Hotel Amsterdam, Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem, Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Stadshotel Den Haag, Beachclub Zuiderduin, De Kalkovens en De Kromme Dissel.
  • Dineren in een 4-sterren hotel of een 3-sterren hotel met een 4-sterren restaurant* is mogelijk tegen betaling van € 5 p.p. extra. Bij Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen € 7,50 p.p. extra in verband met Live Cooking.
    *De 3-sterren hotels met een 4-sterren restaurant zijn Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos, Hotel-Restaurant Boschoord, Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek, Hotel-Restaurant Dinkeloord en Hotel-Restaurant De Cooghen.
  • De kortingsvoucher is geldig op alle dagen van de week, met uitzondering van nationale feestdagen en evenementen.
  • De kortingsvoucher is niet geldig voor à la carte diners.
  • Reserveren kan op basis van beschikbaarheid, uitsluitend via www.dinerenbijfletcher.nl
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.

Open cookie settings