25% korting op ticket(s) voor Amsterdam Light Festival

Verzilverperiode:

Je kunt je kortingsvoucher aanvragen t/m 31 december 2021 en verzilveren t/m 23 januari 2022.

Actie:

Je ontvangt nu 25% korting op Amsterdam Light Festival: 10 jaar!

Normale prijs:

Volwassenen: € 26,50

Elk jaar is Amsterdam Light Festival weer even magisch… En het bestaat nu maar liefst 10 jaar! Kom naar Amsterdam en bekijk de bijzondere lichtkunstwerken op de Amsterdamse wateren van dichtbij. Je krijgt nu 25% korting op je ticket(s)!

Tijdens deze jubileumeditie van Amsterdam Light Festival blikt de organisatie terug op tien jaar lichtkunst en keren de meest bijzondere, inspirerende en populaire werken van de afgelopen edities terug. 'Celebrate Light' is het overkoepelende thema waar je van 2 december 2021 tot en met 23 januari 2022 van geniet. In totaal wordt er een twintigtal lichtkunstwerken langs de beroemde waterroute geplaatst. De werken zijn afkomstig uit onze rijke collectie lichtkunst, opgebouwd over de afgelopen negen edities, inclusief de zes publieksfavorieten.

Samen 10 jaar vieren
De organisatie viert 10 jaar Amsterdam Light Festival samen met de bezoekers en inwoners van Amsterdam. Daarom vroegen zij begin dit voorjaar het publiek te stemmen op hun favoriete kunstwerken van de afgelopen edities. Ook schijnen ze dit jaar extra licht op onderwerpen als eenzaamheid en kinderarmoede.

Goed om te weten

  • Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 december 2021.
  • Je kunt de kortingsvoucher verzilveren t/m 23 januari 2022.
  • Met deze kortingsvoucher ontvang je als klant van Vattenfall 25% korting op Amsterdam Light Festival. Je betaalt € 19,90 i.p.v. € 26,50 voor volwassenen.
  • Kortingscode is alleen geldig voor rondvaart en niet voor een open boot.
  • Per kortingsvoucher ontvang je maximaal 4 entreetickets met korting (op basis van beschikbaarheid).
  • Op de kortingsvoucher lees je hoe je jouw tickets online met korting bestelt.

Open cookie settings