50% korting op KINboat rondvaart met Amsterdam Light Festival

Vattenfall Klantendagen:

Je kunt de kortingsvoucher aanvragen t/m 31 december 2019 en gebruik maken van de kortingsactie t/m 10 januari 2020.

Actie:

Een rondvaart van 75 minuten met KINboat, inclusief welkomstdrankje voor € 13,50 p.p.

Normale prijs:

€ 27,50 p.p.

Ontdek Amsterdam in het donker tijdens Amsterdam Light Festival en bewonder de adembenemende lichtkunstwerken die elk jaar worden gemaakt door kunstenaars van over de hele wereld. Het thema van deze achtste editie is ‘Disrupt’. Geniet van dit bijzondere festival vanaf een stille solarboot, op groene stroom… met flinke korting!

Met de speciale korting voor Vattenfall-klanten ga je voor maar € 13,50 p.p. (op een door jou gekozen datum tijdens het festival) op een 75 minuten durende rondvaart door de Amsterdamse grachten. Inclusief een welkomstdrankje! De rondvaart neemt je mee langs verschillende hoogtepunten van het lichtfestival. Je kunt de kunstwerken van dichtbij bekijken en van alles erover leren. Als het droog is vaar je in een open boot, zodat je de beste foto’s kunt maken. Bij slecht weer zorgt KINboat natuurlijk voor een overdekte boot, waar je lekker droog in zit. Zorg er dus in ieder geval voor dat je warm aangekleed bent!

Goed om te weten

  • Per kortingsvoucher kun je 1 ticket met korting bestellen. Je kunt meerdere kortingsvouchers per account aanvragen om meerdere tickets met korting te bestellen. 
  • Er zijn 2 opstapplaatsen voor de rondvaart: 
  1. Bij de Stopera aan de kant van de Amstel. Het adres is Amstel 1. 

  2. Ten oosten van het Centraal Station, voor de stoplichten bij het Double Tree Hilton Hotel.

Open cookie settings