Korting op reinigen warmte-terug-win ventilatiesysteem

tijdelijk niet
op voorraad
:

In elk huis is vocht en vuil aanwezig. Goede ventilatie is essentieel en zorgt voor verse lucht en een gezond huis. Alleen op die manier kan vocht je huis verlaten en heb je minder kans op gezondheidsklachten.

 

Waarom de luchtkanalen van je woning laten reinigen?
Na verloop van tijd raken luchtkanalen in huis vervuild door schimmels, stof en andere viezigheid. Bovendien zal het warmte-terug-win ventilatiesysteem van je huis hierdoor minder goed werken, omdat de opgehoopte viezigheid meer weerstand geeft. Dit gaat dan weer ten koste van de capaciteit. Vanwege de hygiëne, gezondheidsredenen en de optimale werking van het ventilatiesysteem moeten luchtkanalen daarom regelmatig goed worden schoongemaakt.


Voordelen ventilatiereiniging:

 • Minder kans op schimmelvorming en vocht
 • Vermindering luchtwegklachten
 • Altijd schone, gezonde lucht in huis
 • Afname energieverbruik en lawaai ventilatiebox


Weer schone lucht in huis
Tijdens het schoonmaken van het ventilatiesysteem gaat de monteur grondig te werk. Allereerst doet hij een nulmeting, waarbij de werking van het ventilatiesysteem wordt gemeten. Daarna worden de luchtkanalen, ventielen en de ventilatiebox gereinigd en wordt het systeem opnieuw afgesteld. Daarna geeft de monteur advies over juist gebruik en onderhoud van het ventilatiesysteem.

De kosten voor het eenmalig reinigen van het warmte-terug-win ventilatiesysteem (WtW) zijn normaal € 295,-. Tegen inwisseling van 500 punten, betaal je nu € 247,50.

Heb je een mechanisch ventilatiesysteem, bestel de voucher dan via deze pagina. Weet je niet welk ventilatiesysteem je hebt, bekijk dan deze pagina van Feenstra.

Wat doet Feenstra tijdens de eenmalige reiniging?
Wil je de luchtkanalen van je warmte-terug-win laten reinigen? Dan kan dat via de eenmalige reiniging van Feenstra. We raden aan om deze reiniging aan je ventilatiesysteem iedere 6 jaar uit te voeren.

 • Reiniging van de afvoerende luchtkanalen
 • Onderhoud en reiniging van de unit
 • Onderhoud en reiniging van de ventielen
 • Vervangen van de filters
 • Meting van de afzuigcapaciteit
 • Afstelling van het systeem en de ventielen
 • Advies over juist gebruik van het ventilatiesysteem


Vattenfall werkt samen met Feenstra
Onze collega’s van Vattenfall verzorgen de adviesafspraken, installatie en service voor cv-ketels en cv-ketelonderhoud. Sinds 2001 is Feenstra onderdeel van Vattenfall en zorgt er zo voor dat duizenden cv-ketels minder verbruiken en langer mee gaan.

Voor vragen over het eenmalig reinigen van je ventilatiesysteem kun je telefonisch contact opnemen met Feenstra via: 018 064 1230 of een e-mail sturen naar propositie.ventilatie@feenstra.com


Goed om te weten

 • Hier bestel je de voucher voor korting op eenmalige reiniging voor een warmte-terug-win ventilatiesysteem. Heb je een mechanisch ventilatiesysteem, bestel dan de voucher via deze pagina
 • Het afsluiten van een eenmalige reiniging met korting gaat als volgt: 
   1. Via Exclusief bestel je de voucher. Hierbij worden 500 Exclusief punten afgeschreven, maar betaal je nog geen geld.
   2. Je ontvangt een voucher met kortingscode, waarmee je in de shop op Feenstra.com de eenmalige reiniging kunt aanvragen.  
   3. Vervolgens neemt Feenstra contact met je op om samen te bepalen wat voor ventilatiesysteem je hebt. 
   4. Is alles afgestemd, dan sluit u het betreffende contract met Feenstra af en betaal je de kortingsprijs voor de reiniging
 • De kortingscode is 3 maanden geldig vanaf de datum dat de voucher besteld is.
 • De korting geldt op de standaard eenmalige reiniging van een Warmte-terug-win ventilatiesysteem t.w.v. € 295,-. Het is mogelijk dat de monteur je adviseert een nieuwe box voor je warmte-terug-win ventilatiesysteem aan te schaffen. Deze prijzen zijn niet inbegrepen.
 • De korting is niet geldig op reeds bestaande afspraken en/of werkzaamheden.
 • De kortingsvoucher is alleen geldig voor het reinigen van het ventilatie systeem en kan niet gestapeld worden om meer korting te verkrijgen.

Anderen bekeken ook

500 punten
Korting reiniging ventilatie

Mechanisch ventilatiesysteem reinigen met € 37,50 korting!

Lees meer
480 punten
Radiatorfolie

Bespaar tot € 25,- per jaar met deze radiatorfolie.

Lees meer
525 punten
Bidon met solarverlichting

Bidon en lantaarn in één, opgeladen door zonlicht.

Lees meer

Open cookie settings