Waterbespaarbox

tijdelijk niet
op voorraad
:

De 3 producten in deze set maken water besparen een stuk eenvoudiger.

 

Met deze waterbespaarbox bespaar je eenvoudig op het waterverbruik in huis, zonder in te leveren op comfort.
De set bestaat uit 3 Ecosavers producten:

Douchekop
Deze chromen douchekop mixt water en lucht op een unieke manier met elkaar. Daardoor verbruik je minder water en energie. Gelukkig merk je hier tijdens het douchen niets van, want de waterstraal blijft sterk. Een gewone douchekop sproeit zo’n 10 liter per minuut. Een regendouche zelfs 12 liter. Terwijl een waterbesparende douchekop maar zo’n 7 liter water per minuut gebruikt. Dat scheelt een hoop water dat opgewarmd moet worden (bron: Milieu Centraal).

Douchecoach
De douchecoach is een timer, waarmee je zelf je douchetijd instelt. Is de tijd om? Dan gaat er een alarm af. Tijd om onder de douche vandaan te stappen! Op deze manier krijg je inzicht in hoe lang je doucht en pas je stap voor stap de lengte van je douchebeurt aan. Je kunt ook een doel instellen, bijvoorbeeld dat je 20% korter wil douchen. De douchecoach is spatwaterdicht en heeft een zuignap (bevestig het op een vetvrije ondergrond). Een gemiddeld gezin dat 4 minuten korter doucht, bespaart elk jaar meer dan 15.000 liter water (bron: Milieu Centraal). Het verbruik is dan 60 m3 gas lager. Dat is een besparing van € 87 per jaar.

Waterbespaarder voor kranen
De waterbespaarder (ook wel perlator genoemd) is in een handomdraai geplaatst. Daarna verbruik je minder water, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op comfort. De waterbespaarder past op praktisch alle standaardkranen: de diameter is 20 mm en past op kraantypes M22 en M24. Dit zijn de meest voorkomende kranen in Nederland.

Belangrijk: de waterbespaarder (perlator) is alleen geschikt voor gebruik met een gewone douchekop, niet voor gebruik in combinatie met een waterbesparende douchekop. Er blijft in dat geval bijna geen waterdoorgang over, omdat een waterbesparende douchekop de waterdruk ook al verlaagt.


Goed om te weten
  • De waterbespaarbox bestaat uit een douchekop, douchecoach en een waterbespaarder voor kranen.

Actievoorwaarden

  • De puntenkorting is geldig t/m 31 juli 2024.
  • Ondanks zorgvuldige planning kan het voorkomen dat actieartikelen door de grote vraag snel zijn uitverkocht.

Anderen bekeken ook

10 punten +27.500000
Brennenstuhl stekkerdoos

Handig voor het afzonderlijk aan- en uitzetten van apparaten.

Lees meer
225 punten
3 afvalscheidingstassen

Set van 3 tassen om pmd-afval te scheiden

Lees meer
260 punten
Brievenbusborstel

Zorgt ervoor dat er geen wind door de brievenbus waait.

Lees meer

Open cookie settings