Waterbespaarbox

tijdelijk niet
op voorraad
:

De 3 producten in deze set maken water besparen een stuk eenvoudiger.

 

Met deze waterbespaarbox bespaar je eenvoudig op het waterverbruik in huis, zonder in te leveren op comfort.
De set bestaat uit 3 Ecosavers producten:

Douchekop
Deze chromen douchekop mixt water en lucht op een unieke manier met elkaar. Daardoor verbruik je tot 70% minder water en energie. Gelukkig merk je hier tijdens het douchen niets van, want de waterstraal blijft sterk.

Douchecoach
De douchecoach is een timer, waarmee je zelf je douchetijd instelt. Is de tijd om? Dan gaat er een alarm af. Tijd om onder de douche vandaan te stappen! Op deze manier krijg je inzicht in hoe lang je doucht en pas je stap voor stap de lengte van je douchebeurt aan. Je kunt ook een doel instellen, bijvoorbeeld dat je 20% korter wil douchen. De douchecoach is spatwaterdicht en heeft een zuignap (bevestig het op een vetvrije ondergrond).

Waterbespaarder voor kranen
De waterbespaarder (ook wel perlator genoemd) is in een handomdraai geplaatst. Daarna verbruik je tot 50% minder water, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op comfort. De waterbespaarder past op praktisch alle standaardkranen: de diameter is 20 mm en past op kraantypes M22 en M24. Dit zijn de meest voorkomende kranen in Nederland.

Belangrijk: de waterbespaarder (perlator) is alleen geschikt voor gebruik met een gewone douchekop, niet voor gebruik in combinatie met een waterbesparende douchekop. Er blijft in dat geval bijna geen waterdoorgang over, omdat een waterbesparende douchekop de waterdruk ook al verlaagt.


Goed om te weten
  • De waterbespaarbox bestaat uit een douchekop, douchecoach en een waterbespaarder voor kranen.

Anderen bekeken ook

10 punten +27.500000
Brennenstuhl stekkerdoos

Handig voor het afzonderlijk aan- en uitzetten van apparaten.

Lees meer
10 punten +42.000000
Verwarmde bureaulegger

Aangenaam werken en je thermostaat omlaag.

Lees meer
10 punten +26.000000
DRYCAR Car Wash

Was en poets je auto zonder water

Lees meer

Open cookie settings