Entree THIS IS HOLLAND kind

tijdelijk niet
op voorraad
:

THIS IS HOLLAND is een unieke virtuele vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven.

 

Adembenemende filmbeelden bieden je een spectaculair perspectief vanuit de lucht en nieuwe inzichten in hoe Nederland is ontstaan. Door middel van verrassende effecten en een enorm bolvormig scherm, voelt het alsof je rakelings over de belangrijkste bezienswaardigheden van de Lage Landen vliegt. En ook de tijd vliegt voorbij. Voor je het weet, sta je weer buiten, een onvergetelijke ervaring rijker.  

Flight Experience
Tijdens de Flight Experience hang je in een enorm bolvormig scherm, terwijl je je handen en voeten vrij laat bungelen. Je stoel beweegt mee met de film die je 9 minuten lang meeneemt op een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land. Met aanvullende effecten als wind, mist en geuren, lijkt het echt alsof je door de lucht zweeft, dijken overstijgt en stormen trotseert.  

Waar is THIS IS HOLLAND?
THIS IS HOLLAND is het ronde iconische gebouw tussen ADAM Lookout en EYE Film Museum, achter het Centraal Station aan de overzijde van het IJ. Met het gratis pontje ben je er zó, deze vertrekt elke 4 minuten. Een mooi centraal punt voor een dagje Amsterdam!

Vattenfall & THIS IS HOLLAND
Wij vinden het geweldig om een rol te kunnen spelen in de verduurzaming van Nederlands leukste attractie. Want op het gebouw van THIS IS HOLLAND ligt een compleet zonnepanelen dak. En met verdere hulp van onze windmolens kun je hier de enige klimaatneutrale vlucht in de wereld maken. Hoe bijzonder is dat? En wij garanderen: je vergeet het nooit meer. Prettige vlucht!


Goed om te weten

  • Op deze pagina bestel je alleen een voucher voor een kinderticket. Vouchers voor een volwassenenticket bestel je hier.
  • Zwangere vrouwen en kinderen onder de 100 cm of jonger dan 4 jaar mogen geen plaats nemen in de Flight Experience. 
  • De totale Experience duurt 45-60 minuten.
  • Na bestelling ontvang je de digitale voucher binnen 24 uur per e-mail. Met deze voucher bestel je online je ticket voor THIS IS HOLLAND.

Anderen bekeken ook

375 punten
THIS IS HOLLAND volwassene

Met wie ga je Nederland in vogelvlucht bekijken?

Lees meer
850 punten
Polarbox koelbox

Trendy koelbox met schouderband.

Lees meer
1500 punten
Bobby Soft rugzak

Dé anti-diefstal rugzak.

Lees meer

Open cookie settings