tado° V3+ startkit met 2 radiatorknoppen

tijdelijk niet
op voorraad
:

Met deze startkit van tado° krijg je eenvoudig grip op je verbruik in huis.

 

Met tado krijg je heel eenvoudig meer grip op je energieverbruik. Bespaar tot wel 31% (!) op je energiekosten en krijg meer wooncomfort. De verbeterde thermostaat interface en nieuwe slimme schema’s maken het beheren van je verwarming nog makkelijker. Ook stel je iedere ruimte apart in, gewoon via de app. Dit pakket bevat een bedrade tado° V3+ slimme thermostaat startkit en twee tado° V3+ radiatorknoppen.

Slimme radiatorknoppen
In de startkit zitten ook 2 slimme radiatorknoppen. De meegeleverde internetbridge verbindt zich via de router met het internet. De slimme radiatorknoppen communiceren vervolgens via radiosignalen met de bridge. Je installeert ze eenvoudig zelf. Schroef de oude radiatorknop van de radiator en schroef de slimme radiatorknop er met behulp van de meegeleverde adapter weer op.

Koppeling met slimme apparaten
De nieuwe producten van tado° ondersteunen platformen als Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo en IFTTT. Maak tado° onderdeel van je verbonden huis en creëer scenario’s met Apple HomeKit. Gebruik Siri, Google Assistant of Amazon Echo om je verwarming te besturen met je stem en creëer Applets met IFTTT om tado° te verbinden met andere applicaties en slimme apparaten.

Slimme radiatorknoppen
De tado° slimme radiatorknop werkt niet met alle merken radiatorkranen, alleen met thermostatische radiatorventielen. Ze vervangen je huidige radiatorknop, dus kijk van tevoren goed of zo’n slimme radiatorknop op jouw radiator past. Bekijk het overzicht voor een lijst met de meest gangbare merken die werken met de tado° slimme radiatorknoppen.

Kijk hier of de slimme radiatorknop werkt met je radiatorventiel.

Goed om te weten
  • De slimme thermostaat is met draad
  • Temperatuurbereik: 5 - 25°C
  • Nauwkeurigheid: 0,5°C
  • Wordt ondersteund door Apple en Android
  • Deze startkit bestaat uit 1 tado° slimme thermostaat starterskit V3+ en twee tado° V3+ radiatorknoppen.

Anderen bekeken ook

10 punten +17.50
Digitale tijdschakelklok

Zet apparaten alleen aan wanneer je ze gebruikt.

Lees meer
10 punten +9.00
Tochtstrip E-profiel 1-3 mm

Met goede tochtstrips voorkom je verspilling van energie.

Lees meer
10 punten +15.95
Radiatorfolie

Bespaar tot € 25 per jaar met deze radiatorfolie.

Lees meer

Open cookie settings