Startset Radiatorventilator Narrow

tijdelijk niet
op voorraad
:

De SpeedComfort radiatorventilator is een probleemoplosser die zowel het comfort verhoogt als energie bespaart. Ruimtes worden namelijk sneller en gelijkmatiger verwarmd, wat zorgt voor een verhoogd comfort. Ook kan de CV-ketel eerder moduleren en/of op een lagere aanvoertemperatuur worden ingesteld, dit zorgt voor een lager gasverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

 

Ruimtes in huis die niet lekker op temperatuur komen? Wie weet is de SpeedComfort een oplossing!

Het werkt heel eenvoudig: met de beweegbare magneten die op meegeleverde beugeltjes zitten, plaats je de SpeedComfort in een handomdraai onder een radiator. In een langere radiator plaats je met koppelkabeltjes meerdere exemplaren aan elkaar, aangesloten op één voeding. De SpeedComfort gaat dankzij een externe thermostaatschakelaar automatisch werken als de radiator 33 graden of warmer wordt en stopt ook weer automatisch als de radiator afkoelt tot 25 graden. Je plaatst de thermostaatschakelaar bij voorkeur met magneten aan de achterzijde van de radiator, dicht bij de aanvoerleiding van het warme water. 

De radiatorventilator helpt bij het realiseren van forse kostenbesparing. De ventilatoren brengen de warmte die in een radiator of een convector zit, versneld in de ruimte. Die warmte wordt gelijkmatig verdeeld en verhoogt het comfort. Het vermogen dat de radiator kan afgeven aan de ruimte neemt hierdoor toe. De radiatoren worden dus eigenlijk krachtiger. En dat maakt het weer mogelijk om de aanvoertemperatuur in de CV installatie te verlagen waardoor de CV-ketel minder gas verbruikt. In een gemiddelde woning zijn 4 tot 6 exemplaren voldoende om tot wel 30% te besparen op stookkosten. Bovendien is de netvoeding van de SpeedComfort verliesvrij. Als de SpeedComfort niet in bedrijf is, verbruik de voeding niets. De SpeedComfort gebruikt per jaar minder dan € 0,16 aan stroom. Overigens is het eventuele verlagen van de aanvoertemperatuur van een CV-ketel iets dat wel enige technische kennis vereist. Mocht je dit zelf liever niet doen, dan kunnen onze collega’s van Feenstra je daarbij helpen. Zij hebben ook oplossingen voor het zogenaamd “waterzijdig inregelen” van uw CV-installatie, daarmee zet u nóg een stap naar een zuiniger werkende en comfortabele installatie. Kijk hier als uw cv-installatie uit balans is.

 

Specificaties startset Radiatorventilator Narrow - Mono:

  • Deze set is geschikt voor 1 radiator tot 80 cm breed, met minder dan 70 mm ruimte tussen de platen
  • Inhoud set: 1 radiatorventilator, 1 x voeding (12V - snoerlengte 1,80 m), 1 externe temperatuurgevoelige schakelaar, 2 beugels met magneten voor bevestiging onder de radiator.
  • Inclusief externe thermostaatschakelaar.
  • Je ontvangt na aankoop 1 Radiatorventilator.


Specificaties startset Radiatorventilator Narrow - Duo

  • Deze set is geschikt voor 1 radiator van 80 - 120 cm breed, met minder dan 70 mm ruimte tussen de platen
  • Inhoud set: : 2 x radiatorventilator, 1 x voeding (12V - snoerlengte 1,80 m), 1 externe temperatuurgevoelige schakelaar, 1 koppelsnoer (30 cm), 4 beugels met magneten voor bevestiging onder de radiator.
  • Inclusief externe thermostaatschakelaar.
  • Je ontvangt na aankoop 2 Radiatorventilatoren.

Heb je een radiator die langer is dan 1.20 meter? Bestel dan hier de Radiatorventilator uitbreiding Narrow.


Wil je meer informatie? Bekijk onderstaand filmpje of ga naar de site van SpeedcomfortAnderen bekeken ook

10 punten +47.00
WakaWaka Power

Altijd licht én stroom om je smartphone op te laden.

Lees meer
10 punten +17.50
Digitale tijdschakelklok

Zet apparaten alleen aan wanneer je ze gebruikt.

Lees meer
10 punten +9.00
Tochtstrip E-profiel 1-3 mm

Met goede tochtstrips voorkom je verspilling van energie.

Lees meer

Open cookie settings