1 uur skipas bij SnowWorld - kinderen

tijdelijk niet
op voorraad
:

Bij SnowWorld Landgraaf, Zoetermeer, Amsterdam, Rucphen en Terneuzen geniet je het hele jaar van urenlang skiplezier: nu 1 uur skiën/snowboarden inclusief materiaalhuur.

 

Brede pistes, professionele skiliften en altijd krakend verse sneeuw in Zoetermeer, Landgraaf, Amsterdam, Rucphen en Terneuzen. In 2017, 2018 en 2019 verkozen tot beste skihal! 

Zoetermeer 
SnowWorld Zoetermeer beschikt over 3 pistes, een kinderland, een funpark en Europa’s steilste indoorpiste van 300 meter.

Landgraaf 
SnowWorld Landgraaf beschikt over de langste indoorpiste van de Benelux, een officiële FIS-wedstrijdpiste, een 6-persoons stoeltjeslift en een groot funpark.

Amsterdam
SnowWorld Amsterdam is de leukste skihal van Noord-Holland. Met 2 pistes kan je 365 dagen per jaar genieten van verse sneeuw.

Rucphen
Met 3 sneeuwpistes, een permanente kinderhelling en 8 skiliften biedt SnowWorld Rucphen een unieke beleving op échte sneeuw.

Terneuzen
SnowWorld Terneuzen is een indoor Skibaan met diverse pistes gemaakt met verse sneeuw. Geroemd om de sneeuwkwaliteit.


Alle locaties hebben pistes voor zowel beginners als gevorderden, zodat er voor elke wintersporter een uitdaging te vinden is. Kortom een leuk dagje uit voor jong en oud! 


Groene pistes?
Om ervoor te zorgen dat het energieverbruik zo laag mogelijk is, heeft SnowWorld 13.000 zonnepanelen geïnstalleerd op de daken van de pistes. Al deze zonnepanelen zorgen ervoor dat de skipistes op zonnige dagen geen energie van buitenaf nodig hebben. Ook wordt de restwarmte van de koelinstallaties gebruikt om delen van de panden te verwarmen, én is de verlichting op de pistes vervangen door ledlampen. Door al deze maatregelen heeft SnowWorld niet alleen de witste, maar ook de groenste pistes.

Goed om te weten:
  • Deze voucher is geldig t/m 30 september 2020.
  • Op deze pagina bestel je alleen vouchers voor kinderen (t/m 12 jaar). Vouchers voor volwassenen bestel je hier.
  • Na bestelling ontvang je de voucher binnen 24 uur per e-mail. De voucher is je entreebewijs. 

Anderen bekeken ook

325 punten
Eco fietstas

Handig en gemaakt van duurzaam materiaal

Lees meer
440 punten
1 uur skipas SnowWorld

Lekker skiën, inclusief materiaalhuur - tickets volwassenen

Lees meer
450 punten
Entree klimpark

Wandel eens tussen hemel en aarde in een natuurklimpark!

Lees meer

Open cookie settings