Slimme thermostaat ThermoSmart V3 inclusief installatie

tijdelijk niet
op voorraad
:

Met de slimme thermostaat van ThermoSmart maak je eenvoudig weekprogramma’s aan, zodat je alleen stookt wanneer het nodig is en in een warm huis thuiskomt. Wijzigt er iets? Dan pas je dit direct aan via je smartphone. Waar je ook bent. Goed voor het milieu én je portemonnee!

 

Wat kan deze slimme thermostaat?

 • Gemakkelijk te bedienen via touchscreen, mobiel, tablet en PC.
 • Inzicht in je gasverbruik (met slimme meter) en bespaarmogelijkheden.*
 • Zelflerend op basis van instellingen en gedrag; dankzij deze functie leert de thermostaat om jouw woning zo efficiënt mogelijk op te warmen.
 • Geschikt voor vloerverwarming.
 • Schakelt automatisch uit als je van huis bent (instelbaar).
 • Koppeling met o.a. Amazon Echo, IFTTT en andere apparaten in huis.
 • Personalisatie van design mogelijk met behulp van ThermoArt.


*
Direct inzicht in je verbruik
Op basis van de data uit deze slimme thermostaat heb je inzicht in gedetailleerde energierapporten. Als je een OpenTherm-ketel en slimme meter hebt, zie je precies wat een douche kost of wat je bespaart als je ’s nachts de thermostaat nog wat lager zet. 


Wat heb je nodig voor deze slimme thermostaat?
 • Een cv-ketel die je woning verwarmt.
 • Je huidige thermostaat is aan de muur bevestigd en wordt gevoed met stroom.
 • Je beschikt over een goed werkende wifi-verbinding (2,4 GHz).
 • De ThermoSmart V3 kan gecombineerd worden met 99% van alle ketels. Wil je weten of dit product ook past bij jouw ketel? Kijk dan hier.
 • De ThermoSmart V3 kan alleen gecombineerd worden met Stadsverwarming als je de mogelijkheid hebt om de kamertemperatuur te regelen via een muurthermostaat.

Inclusief installatie door Roamler Tech
Wij werken samen met installatiepartner Roamler Tech. Een monteur installeert de slimme thermostaat, controleert of deze goed contact maakt met je cv-ketel en wifi-verbinding en geeft je een korte uitleg over de werking. Zo maak je direct optimaal gebruik van je slimme thermostaat.

Voordelige aanschaf via Exclusief
De adviesprijs voor de aanschaf van deze slimme thermostaat van ThermoSmart is € 329,- inclusief installatie t.w.v. € 100,-. Leden van Exclusief kunnen de thermostaat met flinke korting kopen: hoe meer punten je inlevert, hoe minder je bijbetaalt. Bij inlevering van 10 punten betaal je € 242,-, bij inlevering van 500 punten betaal je € 225,-, bij inlevering van 1.000 punten betaal je € 208,- en bij inlevering van 1.500 punten betaalt u € 191,-. Inclusief installatie! 

Hoe is het vervolg, nadat ik de Thermosmart V3 heb aangeschaft?
 1. Als je de thermostaat hebt aangeschaft, ontvang je een bevestigingsmail met een vouchercode. 
 2. Mail de voucher met unieke code naar thermostaat@vattenfall.nl 
 3. Binnen 2 weken ontvang je de thermostaat op de deurmat. Hij past door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn om hem in ontvangst te nemen. 
 4. Ook binnen 2 weken ontvang je van Roamler Tech namens Vattenfall een mail met daarin de link naar de plannings-website voor de monteur. 
 5. Je kunt een monteur inplannen: 7 dagen per week van 8.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds. Dit kun je doen tot 6 maanden na ontvangst van de ThermoSmart V3.


         

Anderen bekeken ook

200 punten
Klikkie
op = op

Je mooiste foto’s maandelijks thuisbezorgd, ook van je mobiel.

Lees meer
260 punten
Doe-het-zelf vogelhuisje

Zelf een vogelhuisje in elkaar zetten.

Lees meer
275 punten
Huis & Tuin Cadeau € 10,-

Te besteden bij diverse tuincentra of woonwinkels in de buurt.

Lees meer

Open cookie settings