Rituals klein cadeaupakket

tijdelijk niet
op voorraad
:

Ontspannen onder de douche vandaan stappen.

 

Met deze heerlijke kleine cadeaupakketten van Rituals boek je echt even een momentje voor jezelf. Je kunt kiezen uit 6 verschillende pakketjes.


Cadeaupakket Ayurveda
Ayurveda vindt haar oorsprong meer dan 5.000 jaar geleden in India. Deze eeuwenoude filosofie is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie door middel van het reinigen en voeden van lichaam en ziel. Door te ruiken aan de geur van rozen en amandelolie word je helemaal zen.


Inhoud set: 70 ml Ayurveda Shampoo, 70 ml Ayurveda Body Cream, 50 ml Ayurveda Foaming Shower Gel en 50 ml Ayurveda VATA Dry Oil.

Cadeaupakket Hammam
Het Oosterse hammamritueel is een van de oudste reinigingstradities ter wereld. Met deze set haal je dit luxe verzorgingsritueel in huis. Geniet van de verkwikkende geuren van eucalyptus en rozemarijn.


Inhoud set: 50 ml Hammam Foaming Shower Gel, 70 ml Hammam Black Soap, 110 ml Hammam Hand Wash en 70 ml Hammam Shampoo.


Cadeaupakket Sakura
Al eeuwenlang viert men in Japan de jaarlijkse bloei van de Kersenbloesem. Geïnspireerd door deze traditie combineert de Sakura-collectie het zoete aroma van kersenbloesem met de verzorgende eigenschappen van rijstmelk. 


Inhoud set: 50 ml Sakura Foaming Shower gel, 110 ml Sakura Hand Soap, 70 ml Sakura Body Cream en 70 ml Sakura Shower Scrub.


Cadeaupakket Samurai
Speciaal voor mannen! Sakura is geïnspireerd op de oude Japanse samurai. De producten zijn op basis van organische bamboe, wakame en Japanse munt. 


Inhoud set: 50 ml Samurai Foaming Shower Gel, 70 ml Samurai Ice Shower, 50 ml Samurai Deoderant en 70 ml Samurai Magic Shave.

 
Cadeaupakket Jing
Bij Jing staan de lotusbloem en de jujubezaden centraal. Lotusbloemen staan in het Verre Oosten voor zuiverheid en spirituele groei, en zijn bekend om hun verzachtende eigenschappen. In de traditionele Chinese geneeskunde worden jujubezaden gebruikt om stress te verlichten en rust te bevorderen.


Inhoud set: 50 ml Jing Foaming Shower Gel, 20 ml Jing Pillow Mist, 70 ml Body Scrub en 50 ml Jing Dry Oil.


Cadeaupakket Happy Buddha
Het wrijven over Boeddha’s buik is al eeuwenlang een symbool voor geluk en voorspoed. Geïnspireerd door deze Chinese traditie bezorgt de Laughing Buddha collectie je een moment van geluk in je dagelijkse leven. Geniet van de heerlijke geur van Zoete Sinaasappel en Ceder.


Inhoud set: 50 ml Happy Buddha Foaming Shower Gel, 50 ml Happy Buddha Parfum d'Interieur, 70 ml Happy Buddha Body Cream en 70 ml Happy Buddha Shower Scrub.

Anderen bekeken ook

385 punten
Ecologische handzeep

Heerlijk geurend en zacht voor de handen.

Lees meer
300 punten
Werfzeep

Biologische, handgemaakte zeepjes met een heerlijke geur.

Lees meer
250 punten +12.60
Rituals M

Een heerlijk verwenpakket voor jezelf of voor een ander.

Lees meer

Open cookie settings