Rituals middelgroot cadeaupakket

tijdelijk niet
op voorraad
:

Een momentje voor jezelf met deze verzorgende producten

 

Met deze heerlijke middelgrote cadeaupakketten van Rituals boek je echt even een momentje voor jezelf. Je kunt kiezen uit 7 verschillende pakketten. Ook leuk om cadeau te geven!
 
The Ritual of Ayurveda
The Ritual of Ayurveda is gebaseerd op de eeuwenoude, Indiase Ayurveda filosofie. Ayurveda is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie en het vinden van balans. Een pakket met verzachtende en aromatische producten op basis van Indiase roos en zoete amandelolie.
 
Inhoud set: Scented Candle 140 g, Foaming Shower Gel, Body Cream 100 ml, Body Scrub 125 gr.

The Ritual of Hammam
The Ritual of Hammam stelt een van de oudste reinigingstradities ter wereld centraal: de stoombadervaring hammam. Sluit je ogen en ervaar de warmte van je eigen Oosterse wellnessceremonie.
 
Inhoud set: Scented Candle 140g, Foaming Shower Gel, Body Cream 100 ml, Body Scrub 125 gr.
 
The Ritual of Mehr
Dit is de nieuwste home & body collectie van Rituals, geïnspireerd op de zon (Mehr). De set boost je humeur, geeft je nieuwe energie en zorgt ervoor dat je in balans blijft.
 
Inhoud set: Parfum d'Interieur 250 ml, Foaming Shower Gel, Body Cream 100 ml, Body Scrub 125 gr.
 
The Ritual of Sakura
Tijdens de eeuwenoude Hanami ceremonie in Japan viert men de schoonheid van de Sakura bloesem. Deze kersenbloesem symboliseert de schoonheid en vluchtigheid van het leven, waar je dus vol overgave van moet genieten. Vier elke dag als een nieuw begin met deze verzorgende producten op basis van de heerlijke aromatische mix van kersenbloesem en rijstmelk.
 
Inhoud set: Scented Candle 140 g, Foaming Shower Gel, Body Cream 100 ml, Body Scrub 125 gr.

The Ritual of Samurai
Geïnspireerd op de verzorgingstradities van de oude Japanse krijgers, helpt The Ritual of Samurai je er op je best uit te zien en je ook zo te voelen. Ontdek de lijnen Face, Shave, Sport en Classic voor iedereen die zich man voelt. 
 
Inhoud set: Body Moisturiser, Ice Shower, Foaming Shower Gel, Face Charcoal Scrub 70 ml

The Ritual of Jing
The Ritual of Jing is geïnspireerd op het eeuwenoude Chinese concept van 'Jing', dat staat voor kalmte, stilte en rust. Vind met deze collectie jouw pad naar innerlijke vrede en ontdek de kunst van kalmte en stilte. Verrijkt met heilige lotus en jujube, met de geur van lavendel en heilig hout.
 
Inhoud set: Parfum d'Interieur 250 ml, Foaming Shower Gel, Body Cream 100 ml, Body Scrub 125 gr

The Ritual of Karma
Volgens het hindoeïsme trek je goede karma aan als je met goede intenties leeft. Zorg goed voor jezelf en voor anderen, dan zal uiteindelijk alles in de vorm van geluk bij je terugkomen. The Ritual of Karma helpt je om de positieve vibes van de zomer het hele jaar door vast te houden. Geniet van deze verzachtende producten op basis van het bloemige aroma van heilige lotus en witte thee.
 
Inhoud set: Parfum d'Interieur 250 ml, Foaming Shower Gel, Body Cream 100 ml, Body Scrub 125 gr

Wist je dat Rituals een B Corp is? Een van de meest gerespecteerde - en moeilijkst te behalen - certificeringen als het gaat om duurzaamheid en meer.

Anderen bekeken ook

775 punten
HappySoaps cadeaupakket

Set mini’s van natuurlijke ingrediënten.

Lees meer
800 punten
Rituals cadeaupakket M

Kies uit 6 heerlijke cadeaupakketten.

Lees meer
575 punten
Weleda cadeaubox

Gift of Nature cadeaubox: 100% natuurlijke verzorgingsproducten.

Lees meer

Open cookie settings