Marcel’s Green Soap set handzeep

tijdelijk niet
op voorraad
:

We kunnen niet vaak genoeg onze handen wassen. Met deze handzeep doe je dat maar al te graag!

 

Als je vaak je handen wast kunnen ze trekkerig aanvoelen. De handzeep van Marcel is gemaakt met ingrediënten die zacht zijn voor de huid. Het bevat plantaardige glycerine voor hydratatie en zachtheid. Dit product is minstens 97% biologisch afbreekbaar, 100% vegan en de flessen zijn gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic. Met Marcel's Green Soap voelen je handen schoon, gehydrateerd én ruiken ze lekker. Wordt per set van 2 flessen geleverd, dus je doet er lekker lang mee.

2x 250 ml Sinaasappel & Jasmijn
Jasmijn heeft een mysterieus, geurig parfum. Sinaasappel voegt hieraan heerlijke frisheid toe. 


2x 250 ml Patchouli & Cranberry
Patchouli heeft een zoete, kruidig-aardeachtige geur, geschikt om ongewenste luchtjes te bestrijden. De patchouli is ondersteund met het fris-zure van cranberry.

Marcel’s Green Soap 
Marcel’s Green Soap is het bedrijf van (ja, echt): Marcel. Hij vond het geen fijn idee dat zijn gootsteenkastje vol stond met agressieve, chemische spullen waar de wereld niet bepaald schoner van wordt. Dat moest anders kunnen. En wat ook prettig zou zijn: misschien eens iets wat écht lekker ruikt. Dat zou schoonmaken een stuk leuker maken. En hij heeft misschien geen lab om te testen, maar wel een huis vol dochters, wat bijna hetzelfde is!

Anderen bekeken ook

300 punten
Werfzeep

Biologische, handgemaakte zeepjes met een heerlijke geur.

Lees meer
500 punten
Rituals cadeaupakket S

Met deze heerlijke giftset van Rituals maak je iedereen blij.

Lees meer
250 punten +12.60
Rituals M

Een heerlijk verwenpakket voor jezelf of voor een ander.

Lees meer

Open cookie settings