Adventure Valley Landgraaf kinderen

tijdelijk niet
op voorraad
:

Adventure Valley Landgraaf laat uw bloed sneller stromen: 25.000 M2 spectaculaire attracties! Nu inclusief 5 ritten in de Alpine Coaster.

 

Een dagje in dit klimpark in Landgraaf is écht een actieve ervaring. Zet de helm op en de pret kan beginnen! Alle onderdelen zijn geschikt voor jong en oud, zowel sportief als recreatief. Kies uit routes op verschillende niveaus, of wissel onderweg van niveau. Naast de bloedstollende Alpine Coaster beleeft u de Adventure Trail en zes spannende Ziplines. En op de top van de berg beklimt u de houten tipi om uit te kijken over Nederland, België en Duitsland. Nog even genieten en daarna gaat het snel, heel snel. De zes Ziplines hebben een totale lengte van bijna een kilometer en brengen u tegen een snelheid van 50 kilometer per uur in een mum van tijd naar het dal. 

Alpine Coaster
Voor de dare devils is een ritje in de Alpine Coaster een echte aanrader. Scheer dwars door het klimpark naar beneden op deze rodelbaan, met een sensationele 360° bocht op 10 meter hoogte. De karretjes bereiken snelheden tot wel 45 km per uur! De voucher is inclusief 5 ritten in de Alpine Coaster.


Goed om te weten:

  • Deze voucher is geldig t/m 30 september 2019.
  • Op deze pagina bestelt u alleen vouchers voor kinderen (t/m 12 jaar en vanaf 120 cm). Vouchers voor volwassenen bestelt u hier.
  • Kinderen vanaf 120 cm mogen klimmen onder begeleiding van een klimmende volwassene. Vanaf 140 cm mag er zelfstandig geklommen worden. 
  • De Ziplines zijn vrij toegankelijk vanaf 160 cm. 
  • Kinderen vanaf 3 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene in de Alpine Coaster, vanaf 8 jaar mag dit zelfstandig.
  • Na bestelling ontvangt u de voucher binnen 24 uur per email. De voucher is uw entreebewijs.

Anderen bekeken ook

250 punten
THIS IS HOLLAND volwassene

Met wie ga je Nederland in vogelvlucht bekijken?

Lees meer
310 punten
Adventure Valley Landgraaf

Beleef het grootste klimpark van Europa! - tickets volwassenen

Lees meer
360 punten
1 uur skipas bij SnowWorld

Lekker skiën, inclusief materiaalhuur - tickets kinderen

Lees meer

Open cookie settings