Innr slimme lamp Comfort 2-pack E14

tijdelijk niet
op voorraad
:

De Innr Comfort slimme ledlampen bedien je via de app of slimme speaker.

 

Vervang je bestaande gloeilampen in een handomdraai voor slimme en energiezuinigere led-kaarsjes. Door de lampen met de app te bedienen, kun je al je lampen tegelijk of afzonderlijk aanzetten óf apart dimmen en tunen voor extra sfeer. Of gebruik de Innr afstandsbediening.

Het tunen van warm wit naar helder wit in combinatie met dimmen is uniek voor de slimme comfort lampen. Dimmen via een schakelaar was uiteraard ook al met traditionele verlichting mogelijk, maar door het tunen van de verlichting kunnen deze slimme comfort lampen meebewegen met het ritme van je dag. Zo helpt een heldere witte zonlicht tint om ’s ochtends aangenaam wakker te worden. Maar als je daarna aan het werk gaat helpt helder, iets blauwer wit licht om je te concentreren. En als je aan het einde van de dag gezellig met elkaar aan tafel gaat creëer je een gezellige sfeer met warmer licht.

Goed om te weten
• Je ontvangt 2 Innr Comfort slimme ledlampen.
• Voor deze ledlampen heb je ook een Innr Bridge nodig.
• Warm wit (2.200 ) tot helder daglicht wit (5.000 K).
• Fitting: E14.
• 8,5 Watt.
• Innr producten zijn flexibel. Dankzij gebruik van het Zigbee systeem zijn ze te bedienen met de Philips Hue app via de bridge van Philips Hue*, Samsung SmartThings en natuurlijk met de Innr bridge. Met een Amazon Echo Plus of Echo Show (2) heb je geen aparte bridge nodig.
• Draadloos dimbaar en tunable (via de app, slimme speaker of via een slimme schakelaar, niet via wandinstallatie).
• Ook geschikt voor systemen die werken op spraakbesturing. Werkt niet met een Apple HomeKit of de Hue Entertainmentfunctionaliteit.

Anderen bekeken ook

10 punten +27.500000
Brennenstuhl stekkerdoos

Handig voor het afzonderlijk aan- en uitzetten van apparaten.

Lees meer
10 punten +42.000000
Verwarmde bureaulegger

Aangenaam werken en je thermostaat omlaag.

Lees meer
10 punten +26.000000
DRYCAR Car Wash

Was en poets je auto zonder water

Lees meer

Open cookie settings