Innr slimme lamp Comfort 2-pack

tijdelijk niet
op voorraad
:

De Innr Comfort slimme ledlampen bedien je via de app of slimme speaker.

 

De slimme E27 Comfort ledlamp bedien je via de app of slimme speaker. Het is mogelijk om te schakelen, de helderheid te dimmen en ook de lichtkleur traploos aan te passen.

Het tunen van warm wit naar helder wit in combinatie met dimmen is uniek voor de slimme comfort lampen. Dimmen via een schakelaar was uiteraard ook al met traditionele verlichting mogelijk, maar door het tunen van de verlichting kunnen deze slimme comfort lampen meebewegen met het ritme van je dag.

Zo helpt een heldere witte zonlicht tint om ’s ochtends aangenaam wakker te worden. Maar als je daarna aan het werk gaat helpt helder, iets blauwer wit licht om je te concentreren. En als je aan het einde van de dag gezellig met elkaar aan tafel gaat creëer je een gezellige sfeer met warmer licht.

Innr producten zijn flexibel. Dankzij gebruik van het Zigbee systeem zijn ze te bedienen met de Philips Hue app via de bridge van Philips Hue*, Samsung SmartThings en natuurlijk met de Innr bridge. Met een Amazon Echo Plus of Echo Show (2) heb je geen aparte bridge nodig.

Verder werken de slimme Innr lampen uiteraard met de slimme speakers van Google en Alexa, en zijn ze geschikt voor gebruik van Apple’s Siri short cuts.

Goed om te weten
• Je ontvangt 2 Innr Comfort slimme ledlampen.
• Voor deze ledlampen heb je ook een Innr Bridge nodig.
• Warm wit (2.200 ) tot helder daglicht wit (5.000 K), 900 Lumen.
• Fitting: E27.
• 8,5 Watt.
• Draadloos dimbaar en tunable (via de app, slimme speaker of via een slimme schakelaar, niet via wandinstallatie).
• Ook geschikt voor systemen die werken op spraakbesturing. Werkt niet met een Apple HomeKit of de Hue Entertainmentfunctionaliteit.

 

Anderen bekeken ook

10 punten +27.500000
Brennenstuhl stekkerdoos

Handig voor het afzonderlijk aan- en uitzetten van apparaten.

Lees meer
225 punten
3 afvalscheidingstassen

Set van 3 tassen om pmd-afval te scheiden

Lees meer
260 punten
Brievenbusborstel

Zorgt ervoor dat er geen wind door de brievenbus waait.

Lees meer

Open cookie settings