Innr bridge

tijdelijk niet
op voorraad
:

Verbind slimme lampen met elkaar via de Innr-app en bedien ze via je smartphone.

 

Met de Innr bridge verbind je jouw slimme lampen aan de Innr-app, zodat je die lampen met je telefoon kunt bedienen. Handig! De bridge maakt draadloos verbinding met je router, dus kun je hem ophangen (of neerleggen) waar je maar wil. De bridge zorgt er ook voor dat je lampen altijd bedienbaar blijven, ook als je internet uitvalt. Wel zo fijn en veilig.

Met de Innr app kun je iedere lamp schakelen, dimmen en van kleur veranderen. Natuurlijk kun je ook hele kamers tegelijk bedienen en zelfs routines maken voor je hele huis. Met de Innr bridge kun je tot wel 30 lampen tegelijk aansturen. Je hoeft je niet te beperken tot simpele peertjes, spotjes of kaarslampjes. Ook koppel je slimme plafond‐, inbouw‐ en buitenverlichting aan de app. Wil je meer dan 30 lampen koppelen? Voeg dan gewoon een tweede bridge toe. De daar aan gekoppelde lampen zijn dan gewoon met dezelfde app bedienbaar. Het is ook mogelijk om het systeem te koppelen aan een spraakbesturingssysteem.

Kies zelf welke merken Zigbee lampen jij wilt gebruiken. De Innr bridge werkt namelijk met alle Zigbee gecertificeerde lampen. Natuurlijk met alle Innr lampen, maar ook met die van Philips Hue of Smart+.

Goed om te weten
• Inclusief: Innr Zigbee Bridge, power adapter, 1m USB-C kabel.
• Aansluitspanning: 220 V.
• Gewicht: 172 gram.
• De Innr bridge werkt met alle Zigbee gecertificeerde lampen, zoals Innr, maar ook Philips Hue of Smart+.

Anderen bekeken ook

10 punten +27.500000
Brennenstuhl stekkerdoos

Handig voor het afzonderlijk aan- en uitzetten van apparaten.

Lees meer
10 punten +42.000000
Verwarmde bureaulegger

Aangenaam werken en je thermostaat omlaag.

Lees meer
10 punten +26.000000
DRYCAR Car Wash

Was en poets je auto zonder water

Lees meer

Open cookie settings