HomeWizard Wi-Fi P1 Meter

tijdelijk niet
op voorraad
:

Breng je energieverbruik in kaart en profiteer.

 

Deze HomeWizard Wi-Fi P1 Meter is een apparaatje dat je simpelweg in je slimme meter klikt om zo inzicht in je stroomgebruik, teruglevering en gasverbruik te krijgen. Hij is tot op minuten nauwkeurig en werkt met elke slimme meter. Bekijk bijvoorbeeld wat je nu verbruikt, of naar de geschiedenis van het huis en vergelijk je verbruik over dagen, weken, maanden en jaren. De app kan nauwkeurige berekeningen geven van jouw energiefactuur aan de hand van je tarieven, zodat je weet wat je kunt verwachten. De Energy app is gratis te gebruiken.

De uitbreiding, Energy+ geeft je exclusieve functies bovenop de gratis Energy app functionaliteit, en helpt je met nog meer inzicht verkrijgen en het detecteren van ongebruikelijke situaties. Dit kost 0,99 per maand. 

Heb je zonnepanelen? Dan kan de P1-meter je laten zien wat je van het net gebruikt, hoeveel je teruglevert aan het net, het netto verbruik van je woning en kan je van andere aanvullende informatie voorzien.


Goed om te weten
  • Werkt op alle slimme meters in Nederland en België.
  • Exclusief USB-C adapter.
  • Bij oudere slimme meters met een lagere SMR versie dan 5.0 heb je een Micro USB adapter nodig. Je vindt de SMR versie op je slimme meter.
  • Klik hier voor instucties om de HomeWizard Wi-Fi P1 Meter te installeren.
 
 

Anderen bekeken ook

10 punten +27.500000
Brennenstuhl stekkerdoos

Handig voor het afzonderlijk aan- en uitzetten van apparaten.

Lees meer
10 punten +42.000000
Verwarmde bureaulegger

Aangenaam werken en je thermostaat omlaag.

Lees meer
10 punten +26.000000
DRYCAR Car Wash

Was en poets je auto zonder water

Lees meer

Open cookie settings