Doneer jouw punten aan Giro555

tijdelijk niet
op voorraad
:

Doneer jouw punten aan Giro555 en draag bij aan noodhulp voor mensen die hard getroffen zijn door de krachtige aardbevingen in Turkije en Syrië.

 

Wij verdubbelen jouw donatie en zorgen ervoor dat dit bij Giro555 terecht komt.

Doneer jouw punten aan Giro555
Bij de aardbeving in Turkije en Syrië van maandag 6 februari zijn tienduizenden mensen getroffen door meerdere krachtige aardbevingen en naschokken. De bevingen veroorzaakten enorm veel schade, het dodental is inmiddels opgelopen tot boven de 5.000 mensen en het aantal gewonden tot meer dan 15.000. Veel mensen zitten - vanwege instortingsgevaar - onbeschermd in de ijzige kou. Er is dringend noodhulp nodig, op zowel de korte als langere termijn. De samenwerkende hulporganisaties slaan de handen ineen en roepen heel Nederland op om samen in actie te komen voor de slachtoffers van deze humanitaire ramp. 

Doneer voor 1 april, dan verdubbelt Vattenfall je donatie.

Jouw donatie
Michiel Servaes, actie-voorzitter Giro555 vertelt: “Het is een verschrikkelijke ramp waarvan we de gigantische omvang nog niet kunnen overzien. In Turkije loopt het aantal slachtoffers en hulpbehoevenden snel op. En in Syrië waren veel mensen vóór deze aardbeving bovendien al afhankelijk van noodhulp. Deze ramp komt daar nog overheen. Mensen zijn bang en moeten buiten overnachten in de vrieskou. Directe noodhulp is nodig, zoals medische zorg, dekens, voedsel en schoon drinkwater. Giro555 is nu open en roept Nederland op te doneren voor alle vrouwen, mannen en kinderen die getroffen zijn.”

Doneer jouw punten en draag je steentje bij. Wij verdubbelen jouw donatie en zorgen ervoor dat dit bij Giro555 terecht komt.

Anderen bekeken ook

50 punten
De Zonnebloem

Steun activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Lees meer
50 punten
Stichting Opkikker

Draag je steentje bij aan een onvergetelijke Opkikkerdag.

Lees meer
50 punten
Doneer jouw punten

Help mee om energie voor iedereen bereikbaar te houden.

Lees meer

Open cookie settings