Doneer je punten aan Kansfonds

tijdelijk niet
op voorraad
:

Doneer jouw punten aan Kansfonds en draag bij aan de actie ‘Help elkaar de winter door’.

 

Niemand mag deze winter in de kou zitten! Met de actie ‘Help elkaar de winter door’ brengt Kansfonds de mogelijkheid om de energiecompensatie te doneren als je dit zelf niet nodig hebt. Naar verwachting zullen 900.000 mensen de komende tijd in zwaar weer terechtkomen door de stijgende kosten voor energie en dagelijkse boodschappen.

Door te doneren aan Kansfonds draag je bij aan het steunen van huishoudens in kwetsbare situaties. Met behulp van 20 partnerorganisaties verspreid over het hele land helpt Kansfonds veel huishoudens in kwetsbare situaties. Deze partnerorganisaties staan midden in de samenleving en weten daardoor als beste wie de hulp hard nodig heeft. Dit biedt de mogelijkheid om snel en in vertrouwen te handelen. 

 

Jouw donatie

Vattenfall is op allerlei gebieden bezig om het groeiende probleem van energiearmoede te bestrijden. Zo geven we op verschillende manieren bespaartips, is er altijd een mogelijkheid om een betaalafspraak te maken en werken we samen met hulpinstanties om oplopende schulden te voorkomen. 

Jij kunt ook jouw steentje bijdragen! Doneer je punten aan Kansfonds ‘Help elkaar de winter door’. Financiële bijdrages zijn onmisbaar om huishoudens te kunnen helpen. Naast hulp bij boodschappen schaft Kansfonds hiermee bijvoorbeeld ook thermokleding voor kinderen aan. De donatie komt volledig ten goede aan Kansfonds.Anderen bekeken ook

50 punten
De Zonnebloem

Steun activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Lees meer
50 punten
Stichting Opkikker

Draag je steentje bij aan een onvergetelijke Opkikkerdag.

Lees meer
50 punten
Noodhulp Turkije en Syrië

Vattenfall verdubbelt jouw donatie aan Giro555.

Lees meer

Open cookie settings